مهدويت به واسطه اصالت و واقعيت همواره در معرض آسيب است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از لرستان، حجت الاسلام احمد ميرعمادي ديروز، 19 فروردين ماه در مراسم افتتاح اولين همايش دو روزه «موعود مهرباني» ويژه دانشجويان دانشگاه هاي غرب كشور كه در معاونت آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي لرستان برگزار شد، تصريح كرد: هجمه اي كه پس از پيروزي انقلاب متوجه عاشورا و مهدويت شده است چندين برابر همجمه هاي اعمال شده در طول تاريخ است چرا كه انقلاب اسلامي شعار مهدويت را جهاني كرد و مظلومان جهان را با شعار مبارزه با ظلم و ستم و بي عدالتي آشنا كرد.
وي انكار مهدويت، پنداشتن اين تفكر به عنوان تفكر توده ها، استناد تفكر مهدويت به ديگران و تعيين وقت ظهور براي حضرت مهدي(عج) را از جمله انحرافات تاريخي در فرهنگ مهدويت نام برد و اذعان داشت: در عصر انقلاب اسلامي نيز استكبار با راه اندازي جرياني انحرافي با بهره گيري از مدعيان دروغين مهدويت، انحرافاتي نظير داشتن نيابت و ماموريت از جانب امام زمان(عج) توسط عده اي، ادعاي تشرف به محضر امام زمان و رويت و ارتباط با ايشان و ... را مورد توجه قرار داده است.
ميرعمادي مسائل عاقبت حاكميت جهاني و مسئله عدالت و قسط جهاني را به عنوان دو هدف اصل آفرينش برشمرد و گفت: برقراري قسط و عدل نيازمند انسان پاك و صالح است و عاقبت حاكميت زمين نيز بايد توسط انسان پاك مشخص شود از اين رو به واسطه سازگاري اين دو تفكر با مهدويت تنها مهدي(عج) موعود مي تواند اين دو مسئله را تحقق بخشد.
امام جمعه خرم آباد، امام زمان(عج) را تحقق بخش حركت پيامبر عظيم الشان اسلام دانست و خاطرنشان كرد: هيچ چيز به اندازه عدم شناخت و معرفت كامل نسبت به امام زمان و دسيسه هاي استكبار جهاني براي ايجاد انحراف در مهدويت موثر نيست.
وي وظيفه پيروان واقعي مهدويت را تبعيت و پيروي از مسير ولايت و مرجعيت به عنوان مسير مشخص شده توسط رسول اكرم(ص) و امام زمان(عج) در عصر غيبت نام برد و گفت: هوشياري لازمه جلوگيري از افتادن در دام مدعيان دروغين مهدويت است.
ميرعمادي مهدويت را تاثيرگذارترين عامل در تربيت انسان عنوان كرد و افزود: مدعيان دروغين مهدويت غالبا براي تاثيرگذاري بر دل هاي پاك جوانان آنان را مورد هدف هجمه هاي انحرافي خود قرار مي دهند.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي كشور نيز در اين مراسم اسلام هراسي و مهدي(عج) هراسي را جزء اولين استراتژي هاي مستكبران نام برد و گفت: در حالي كه راهبرد امام زمان(عج) در زمان ظهور هدايت انسان ها از سوي تاريكي به سوي نور و برقراري حاكميت ولايت الهي است مستكبران بر باور دروغين جنگجويي و انتقامجويي امام (عج) تاكيد دارند.
حجت الاسلام محمديان خرافه زدايي از ساحت گفتمان مهدويت و تبيين تفكر و رسالت ناب مهدويت در دنيا را عنوان مهمترين وظايف منتظران مهدي(عج) برشمرد و تصريح كرد: تسليم ناپذيري در برابر طاغوت از وظايف منتظران امام زمان است و هزينه آن گذشتن از جان در برابر طاغوتيان است.
وي با بيان اينكه مهدويت مي تواند بنيادي ترين تحولات را در انسان ها ايجاد كند، اذعان داشت: تمام انقلاب ها يا با شعار عدالت يا آزادي كه در نهايت اوج خود مورد تاكيد مهدويت هستند شكل گرفته اند.
حجت الاسلام عليرضا پناهيان از وعاظ برجسته كشور نيز در اين همايش كليدي ترين راه براي آماده كردن همگان براي ظهور و اقتدار امام زمان(عج) را محبت به امام زمان (عج) ذكر كرد و گفت: چيزي جز عشق به امام زمان(عج) نمي تواند انسان را در برابر فساد، شهوت و انحراف ايمن نگه دارد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي لرستان نيز در اين همايش به معرفي 5 مقاله برتر از مجموع 100 مقاله ارسال شده به دبيرخانه اين همايش اشاره كرد و افزود: اين همايش با هدف جريان سازي موضوع مهدويت در تفكر و انديشه دانشجويان برپا شده است.
حجت الاسلام طاهري خرم آبادي تصريح كرد: در اين همايش كارگاه هاي تخصصي مهدويت با موضوعات دين و فرهنگ در آخرالزمان، مديريت فرهنگي و شيوه هاي تبليغ معارف ديني، آسيب شناسي و آشنايي با مدعيان و عرفان هاي كاذب، ضرورت معارف مهدويت و پرسش و پاسخ در موضوع مهدويت توسط اساتيد مركز تخصصي مهدويت برگزار مي شود.
لازم به ذكر است مراسم اختتاميه اين همايش عصر امروز، 20 فروردين ماه با حضور دكتر رحيم پور ازغدي برگزار مي شود. /انتهاي پيام/