به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، اسبقیان رئیس فدراسیون قایقرانی در هماندیشی کمیته ملی المپیک که ظهر امروز در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد گفت: در ماده 16 اساسنامه بر سابقه مدیریت و تحصیلات دانشگاهی نامزدها، دبیر کل، خزانهدار و سایر پستها تأکید شده ولی در آن اشارهای به تحصیلات و سابقه مدیریتی اعضای هیئت رئیسه و دو نائب رئیس نشده است اینجا این سوال مطرح است که آیا مدرک مدیریت برای رئیس و نواب رئیس لازم نیست؟
وی در ادامه افزود: در تاریخ ورزش کشور تا این حد فدراسیونها توسط کمیته بینالمللی تخریب نشده بودند و من مستنداتی در فدراسیون قایقرانی دارم که برخی در داخل کشور مسائل و مشکلات را به IOC منتقل کرده اند.
سرپرست فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: دلسوزیها و توانمندیهای علیآبادی رئیس کمیته ملی المپیک و افشارزاده دبیر کمیته ملی المپیک بر هیچ کس پوشیده نیست اما این سوال مطرح است که چطور امکان دارد که در فدراسیون شنا بعد از یک عزل و نصب مشکلات حل میشود ولی در فدراسیون قایقرانی تعلیقها هر روز شدت بیشتری میگیرد.
در ادامه نیز پولادگر رئیس کمیته ملی تکنواندو گفت: من سه سوال دارم و آن این است که چرا مجمع عمومی براساس اساسنامه دو ماه بعد از پایان المپیک انجام نشد، چرا علیرغم درخواست روسای فدراسیونها مبنی بر برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک پاسخی داده نشد سوم اینکه چرا روسای فدراسیونها در جریان اساسنامه نیستند.
وی در ادامه افزود: امروز هم که بعد از مدتها در کنار هم جمع شدهایم تحت عنوان هماندیشی هستیم و نمی دانم میتوانیم راجع به مجمع صحبت کنیم یا نه اما میدانم که در مدیریت این قانون وجود دارد که اگر خودتان تصمیم نگیرید برایتان تصمیم میگیرند.
در ادامه نیز زارعپور رئیس فدراسیون تنیس روی میز پیشنهاد داد که تا 45 روز آینده مجمع فوقالعاده تشکیل شود و یک کارگروه ویژه باحضور کارشناسان و حقوقدانان و افراد منتخب مجمع تشکیل و نام آنها در صورت جلسه مجمع ثبت شود تا شائبهای وجود نداشت باشد.