رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان گفت: اینکه اساسنامه نیاز به بازنگری داشت، درست بود، ولی تغییر اساسنامه لازم نبود.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خسروی وفا صبح امروز در نشست خبری در فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین در خصوص مشکلات مالی این فدراسیون گفت: من همین جا اعلام می کنم که ما یک ریال هم بدهی نداریم و تا اینجای کار همه اردوهای ما انجام شده است.
وی در ادامه افزود: اگر کمیته ملی پارالمپیک از المپیک مستقل شود و ردیف بودجه مستقل داشته باشد، اعتبارات بیشتر می شود و سرمایه گذاری های بیشتری انجام می گیرد؛ این کار پایه ای است که ورزش معلولین را ضمانت می کند.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین در خصوص محرومیت تیم ملی بسکتبال معلولان کشورمان گفت: محرومیت این تیم تمام شده است و خوشحالیم که مقابل اسرائیل بازی نکرده و جریمه چهار سال محرومیت و 5000 دلار را قبول کردیم.
خسروی وفا یادآور شد: در ابتدا لژیونرهای ما نیز محروم شدند، اما این مشکل حل شد و در حال حاضر پنج بازیکن ما در لیگ های خارجی بازی می کنند.
وی فدراسیون جانبازان و معلولین را اولین فدراسیونی دانست که مقابل اسرائیل بازی نکرد و گفت: سال 61 مقابل اسرائیل بازی نکردیم و در همان سال نیز دو سال محرومیت را به جان خریدیم.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین یادآور شد: در این چهار سال از بسکتبال غافل نشدیم و آمادگی بسکتبالیست ها را برای قهرمانی در بازی پاراآسیایی فراهم کردیم.
خسروی وفا تصریح کرد: بسکتبال با ویلچر یکی از رشته هایی است که در پارالمپیک برزیل روی آن سرمایه گذاری زیادی کردیم و نسبت به روی سکو رفتن آنها امیدواریم.
وی از وجود 120 مجموعه ورزشی برای جانبازان و معلولین خبر داد و گفت: این مجموعه ها مربوط به بهزیستی، هیئت ها و بنیاد شهید است که این مسئله نشان از فعالیت های چشمگیر این فدراسیون دارد.
رئیس فدارسیون جانبازان و معلولین یادآور شد: ما با بهزیستی تفاهم نامه ای امضا کرده ایم که بر اساس آن، امسال از حمایت های بیشتر این سازمان استفاده می کنیم؛ همچنین با جمع آوری نام همه ورزشکاران معلول و جانبازی که از ابتدای انقلاب تا کنون برای ایران مدال آوری کردند، کتابی را آماده کردیم که مطمئناً به رئیس بعدی این فدراسیون کمک می کند.
خسروی وفا از میزبانی مسابقات قهرمانی والیبال نشسته بانوان خبر داد و گفت: این مسابقات حکم انتخابی پارالمپیک آسیا را دارد و تیم های شرکت کننده در این رقابت ها بر اساس معیارها و استانداردهای ایران، در این رقابت ها شرکت می کنند.
وی یادآور شد: ما سعی کردیم بهترین خدمات را در سال 91 داشته باشیم و حقوق مربیان و ورزشکاران را طوری پرداخت کنیم که مجبور نشوند حقوق خود را مطالبه کنند.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین از دریافت بودجه هفت و نیم میلیارد تومانی فدراسیون جانبازان و معلولین و نابینایان در سال 91 خبر داد و گفت: امروز خوشحالیم که تمام ورزشکاران ما جوایز خود را دریافت کرده اند؛ خوشبختانه امسال جوایز به صورت نقدی و با حضور رئیس جمهور پرداخت شد.
خسروی وفا در خصوص جلسه روز گذشته کمیته ملی المپیک در خصوص اصلاح اساسنامه گفت: جلسه هم اندیشی خوبی بود و در نهایت قرار شد هیئت کارشناسی اساسنامه را بار دیگر بررسی کند، البته من اعتقاد دارم اینکه اساسنامه نیاز به بازنگری داشت، درست بود، ولی تغییر اساسنامه لازم نبود.
وی تصریح کرد: باید زودتر از این اساسنامه اصلاح می شد تا دستخوش این اتفاقات نشویم؛ همچنین باید انتخابات کمیته ملی المپیک بموقع برگزار می شد تا شاهد ارسال نامه های ioc نباشیم.
رئیس فدارسیون ورزش جانبازان و معلولین در خصوص عملکرد نابینایان در پارالمپیک لندن گفت: ما از نتایج ورزش نابینایان راضی نیستیم و من به شخصه مسئولیت آن را می پذیرم.
خسروی وفا افزود: اردوهای نابینایان از نظر مدیریت مشکل داشت و تیم های نظارتی ما هر چه تلاش کردند، نتوانستند این مشکلات را برطرف کنند.
وی از پتانسیل بالای نابینایان صحبت کرد و افزود: من اعتقاد دارم که باید به نابینایان اعتماد کرد و مدیریت این حوزه ورزش را در اختیار آنها قرار داد؛ همان طور که می بینیم در هیئت داوری جشنواره فیلم فجر از نابینایان نیز استفاده شده است.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین یادآور شد: ما باید از شش ماه قبل از آغاز المپیک نسبت به مشکلات تیم نابینایان عکس العمل نشان می دادیم، اما به خاطر اینکه اردو دچار چالش و دوگانگی نشود، ترجیح دادیم که سکوت کنیم؛ اکنون نیز اگر اردو، تغذیه و برنامه های نابینایان مناسب و طبق برنامه های ما باشد از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.
خسروی وفا به اصلاح اساسنامه این فدراسیون اشاره کرد و گفت: ممکن است در جریان مشکلات موجود در اصلاح اساسنامه ها، فدراسیون ما نیز با مشکل روبرو شود، لذا از دو سال قبل اصلاح اساسنامه را آغاز کرده ایم تا کار برای وزارت ورزش سبک تر باشد.
وی تصریح کرد: در اساسنامه پیشنهادی برای پارالمپیک، دبیرکل انتصابی است؛ چرا که باید فردی به این پست منصوب شود که به مشکلات ورزشکاران جانباز و معلول آشنا باشد.
رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین در پاسخ به این سوال که چقدر اعتقاد داریم که کمیته ملی المپیک سعی دارد زمان اصلاح اساسنامه را به درازا بکشد، گفت: آنچه مسلم است این است که اشکالاتی راجع به اساسنامه از طرف کمیته بین المللی المپیک مطرح شده و از این سه خواسته دو تای آن مربوط به وزارت ورزش است، بنابراین نمی توان گفت که تنها کمیته ملی المپیک سعی در به درازا کشاندن این موضوع دارد؛ البته باز هم تاکید می کنم که اصلاح اساسنامه نباید طولانی شود و مطمئناً می توان ظرف 15 روز این مشکل را برطرف کرد.
خسروی وفا در خصوص انتقادات ورزشکاران جانباز و معلول به پرداخت های صندوق حمایت از ورزشکاران اشاره کرد و گفت: این انتقادات بحق است و همان طور که جوایز پارالمپیکی ها و المپیکی ها برابر اعلام شد، صندوق نیز باید این کار را انجام دهد.
وی در پایان گفت: در ورزش ما نه تنها مشکل پول وجود ندارد، بلکه به اندازه کافی و شاید زیاد هم موجود است، بنابراین مهم، مدیریت هزینه ها در ورزش است.