به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدیر عامل شرکت سامانههای پیشرفته توچال با بیان اینکه ارتقای سطح کیفی بازیهای رایانهای نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی است، گفت: بازگشت سرمایه مهمترین عامل جذب بازار داخلی است.
«سید علی سیداف» به ضرورت استاندارسازی تولیدات گیم ایرانی در جهت حضور موفق در بازارهای داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: تنها بحث استاندارد سازی بازی در تولید بازی رایانه ای مطرح نیست بلکه تولید کنندگان گیم باید بتوانند حداقل ها را در ساخت طرح های مورد نظر رعایت کنند.
وی ادامه داد: بازی های رایانه ای ایرانی تولید شده تا 50 درصد دارای مشکلات فنی بوده که با رعایت حداقل ها می توان این مشکلات را کاهش داد.
مدیر عامل شرکت سامانه های پیشرفته توچال با بیان اینکه برای عرضه بازهای رایانه ای در بازار داخلی و فرامنطقه ای باید رویکردی جدیدی را در تولید به کار گرفت، توضیح داد: با توجه به شرایط موجود در بازار داخلی باید بازی های که در زمان کم و با بودجه اندک ساخته می شود را تولید کرد.
وی ادامه داد: طرح های بلند مدت در حوزه گیم نیازمند صرف هزینه و ارتقای آستانه تحمل بوده که این امر با توجه به مشکلات اقتصادی بازدهی مناسبی را در بازار ندارد.
سیداف به ارایه بازی های ایرانی در بازارهای بین المللی اشاره کرد و یادآور شد: با ارتقای سطح کیفی تولیدات ایرانی و سرمایه گذاری در جهت جذب بازارهای منطقه ای مانند کشورهای اسلامی می تواند بازدهی مناسبی را به همراه داشته باشد.
مدیر عامل شرکت سامانه های پیشرفته توچال به ضرورت تربیت نیروی متخصص در زمینه بازی نامه نویسی اشاره کرد و افزود: زمانی که بازی رایانه ای به عنوان صنعت معرفی شود و این حوزه توانایی رفع مشکلات اقتصادی را داشته باشد می توان امیدوار بود که با ایجاد انگیزه در بین افراد علاقه مند خلا موجود در زمینه برنامه نویسی را برطرف کرد.
وی بر ضرورت ورود بخش خصوصی در عرصه گیم تاکید کرد و گفت: بازی رایانه ای نیازمند حمایت بخش خصوصی بوده و در صورت سرمایه گذاری این بخش می تواند به دستاوردهای مهمی دست یابد.
سیداف به حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای از تولیدات داخلی اشاره کرد و یادآور شد: برای رسیدن به خودکفایی تولید گیم نیازمند ارتقای سطح کیفی بازی ها ی داخلی هستیم.
مدیر عامل شرکت سامانه های پیشرفته توچال همچنین نبود قانون کپی رایت در کشور را از مشکلات اساسی صنعت گیم عنوان کرد.