کد خبر:۲۳۱۶۷۱

بازدید دبیر فضای مجازی از دستاوردهای بنیاد ملی بازی های رایانه ای

دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از نمایشگاه دستاوردهای این بنیاد در عرصه گیم بازدید کرد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از نمایشگاه دستاوردهای این بنیاد در عرصه گیم بازدید کرد. مهدی اخوان روز سه شنبه با حضور در بنیاد ملی بازی های رایانه ای از نمایشگاه دستاوردهای این بنیاد در عرصه گیم بازدید کرد.

 

دکتر «بهروز مینایی» مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در بازدید دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به مسائل و مشکلات پیش روی عرصه گیم در کشور توضیح داد: بنیاد ملی بازی های رایانه ای از تولید 100 بازی رایانه ای در سال های اخیر حمایت کرده و در عین حال بازی های ایرانی همچون «سیاره میترا»، «شبان» و «گرشاسب» از جمله آثاری هستند که در کشورهای دیگر توزیع و با اقبال مخاطبان خارجی روبرو شده اند.

 

وی یادآور شد: 17 موسسه در حال حاضر در عرصه توزیع بازی های رایانه ای در کشور در حال فعال بوده و در عین حال بیش از 80 موسسه نیز در عرصه تولید بازی های رایانه ای نیز در سال های اخیر به تولید گیم مبادرت داشته اند.

 

مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای به تدوین سند راهبردی بازی های رایانه ای اشاره و اظهار امیدواری کرد که با تایید این سند، گام های موثری در زمینه بازی های رایانه ای برداشته شود.

 

مینایی با بیان اینکه صنعت گیم همانند عرصه فیلم در دست صهیونیست ها است از معرفی و شناسایی شرکت های صهیونیستی تولید کننده بازی های رایانه ای در دنیا خبر داد و تاکید کرد که تولیدات این شرکت ها اغلب ضدایرانی و ضد اسلامی است.

 

به گفته مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای، در نمایشگاه دستاوردهای بنیاد ملی بازی های رایانه ای در عرصه گیم، علاوه بر معرفی نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای (اسرا)، مصادیق ضد اسلامی و ضد ایرانی بودن بازی های رایانه ای نیز به نمایش گذاشته شده است.

 

اخوان نیز در دیدار از این نمایشگاه بر حمایت بیش از پیش از حوزه بازی های رایانه ای و فعالان این عرصه تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار