فاز دوم و سوم طرح 110 هزار تني شركت آلومينيم ايران به بهرهبرداري رسيد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، با افتتاح اين طرح ظرفيت توليد آلومينيم در شركت آلومينيوم اراك به 200 هزار تن شمش آلومينيوم افزايش خواهد يافت.
بر اساس اين گزارش، اين طرح به عنوان بزرگترين طرح زيست محيطي كشور با هزينه اي معادل 300 ميليارد تومان آماده بهره برداري شده است.
علي اكبر محرابيان، وزير صنايع و معادن در مراسم افتتاح فاز دوم و سوم اين طرح گفت: ايران به بزرگترين صادر كننده آلومينيوم در منطقه تبديل مي شود و شركت ايرالكو با استفاده از تكنولوژي و فناوري هاي نوين روز موفق شده كه ميزان آلايندگي ناشي از توليد آلومينيوم را كاهش دهد.
وي افزود: طرح قديم توليد آلومينيم براي استفاده بهينه از اين سرمايه گذاري ملي، نوسازي، و به سيستم كاهش آلودگي مجهز خواهد شد كه كار كارشناسي روي آن انجام شده است؛ همچنين كارخانه آند قديمي شركت ايرالكو نيز مورد بازرسي قرار گرفته كه درصد واگذاري به مردم در قالب اصل 44 قرار گرفته است.
وزير صنايع و معادن در خصوص افزايش سرمايه گذاري در بخش صنعت كشور گفت: با تهيه بسته جديد در وزارت صنايع و هيئت دولت حمايت هاي مناسبي در خصوص تامين نقدينگي، ايجاد زمينه مناسب براي توليد و صادرات در نظر گرفته شده كه در هفته آينده اعلام مي شود.
هراتي نيك، معاون توسعه صنايع پيشرفته و گسترش و نوسازي صنايع ايران نيز در اين مراسم اظهار داشت: شناسايي ايده هاي نو در بخش هاي مختلف صنعتي ايده هاي افراد و مبتكران را در اين عرصه به مرحله توليد انبوه رساند كه در اين راستا با 80 دانشگاه زيرمجموعه وزارت علوم و علوم پزشكي قرارداد ايده يابي در بخش هاي صنعت، تكنولوژي و كارشناسي ايده هاي نو در اين حوزه ها منعقد شده است.
لازم به ذكر است، وزير صنايع و معادن طرح توليد كود بيولوژيك شهرك صنعتي كاوه و نخستين كارخانه توليد كود بيولوژيك در ساوه را نيز افتتاح كرد./انتهاي پيام/