کد خبر:۲۳۴۳۷۳
طریقت منفرد در روز جهانی بهداشت:

بیماری های غیر واگیر هزینه های سرسام آوری به کشور تحمیل می کند

وزیر بهداشت بیماری های غیر واگیر را عامل بروز مشکلات اجتماعی، خانوادگی و تحمیل هزینه های سرسام آور بر کشور دانست.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزرای دانشجو»، محمد حسن طریقت منفرد در مراسم روز جهانی بهداشت که در سالن امام جواد (ع) وزارت بهداشت در حال برگزاری است، با بیان اینکه در گذشته بیماری های واگیر رایج کشته های زیادی می گرفت، افزود: کنترل آن دسته از بیماری ها به آسانی انجام شد.

 

وی ادامه داد: در حالی که بیماری های غیر واگیر در هر دو  مرحله شناخت و کنترل بسیار سخت تر از بیماری های واگیر هستند.
 
وزیر بهداشت با بیان اینکه بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت جزو بیماری های غیر واگیر هستند، گفت: این دسته از بیماران حتی بعد از تشخیص و درمان تا آخر عمر از این بیماری رنج می برند.
 
 طریقت منفرد به تغییر سبک زندگی تاکید کرد و گفت: تغذیه سالم و کاهش استرس تا حدودی مانع ابتلا به این بیماری ها می شود.
 
وزیر بهداشت به بیماری های قندی نیز اشاره کرد و گفت: بیماری های قندی عامل مشکلات چشمی، کلیوی و عصبی هستند و این مشکلات علاوه بر به وجود آوردن مشکلات اجتماعی و خانوادگی هزینه های سرسام آوری را نیز به کشور تحمیل می کند.
 
طریقت منفرد با بیان اینکه هیچ کشوری قادر به تامین کامل هزینه های حوزه سلامت خود نیست، تصریح کرد: توجه به سلامت منوط به همکاری همه دستگاه ها است و حتی در مواردی مسئولیت برخی دستگاه ها که به طور مستقیم مسئول سلامت افراد نیستند بیشتر از وزارت بهداشت است.
 
این مقام مسئول به خانواده ها عادت دادن کودکان به مصرف غذاهای کم نمک توصیه کرد و گفت: متاسفانه گاهی کودکان مواد غذایی پرنمک مصرف می کنند.
 
وی با اشاره  به تبلیغ برخی دستگاه ها در مصرف غذاهای پر نمک افزود: نمک زیاد یکی از عوامل زودرس بیماری فشار خون بالا است و خانواده ها باید سعی کنند ذائقه کودکان خود را از ابتدا به غذای بی نمک یا کم نمک عادت دهند.
 
طریقت منفرد همچنین به تولید مواد غذایی و کشاورزی و آغشتگی آنها به سموم اشاره کرد و گفت: تولید و مصرف مواد غذایی که برای جلوگیری از فساد آن ها به سم یا مواد نگهدارنده آغشته می شوند مضر است به همین دلیل امروزه بر تولید مواد غذایی به روش ارگانیک تاکید می شود.
 
وی درباره مقدار تولید غلات در جهان نیز بیان کرد: میزان تولید غلات به حدی است که اگر توزیع شود در هر روز به هر نفر 600 گرم گندم می رسد درحالی که همین مواد برای تولید پروتئین های ناسالم استفاده می شود.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار