کد خبر:۲۳۳۶۴۷
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

18 درصد افراد در استان فارس به بیماری فشار خون مبتلا هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه میانگین کشوری فشارخون در ایران حدود 16 درصد است، گفت: 18 درصد از افراد در استان فارس به بیماری فشار خون مبتلا هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محسن مقدمی امروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تشریح برنامه های هفته سلامت در استان فارس بیان کرد: با توجه به بیماری هایی که هر ساله بر کشورهای دنیا تحمیل می شود، سازمان بهداشت جهانی یک شعار خاص مختص هر سال معرفی می کند.

 

وی با بیان اینکه «فشار خون را جدی بگیریم» شعار امسال هفته سلامت است، افزود: بیماری های قلبی و عروقی مهم ترین بیماری هایی هستند که باعث مرگ و میر بسیاری از افراد در دنیا می شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: فشار خون بالا با ایجاد کردن بیماری های کلیوی، سکته های قلبی و مغزی منجر به مرگ و میر بسیاری از افراد در دنیا شده است.

 

مقدمی با بیان اینکه میانگین کشوری فشار خون در ایران حدود 16 درصد است، تصریح کرد: در استان فارس 18 درصد از افراد دچار بیماری فشار خون هستند.

 

وی همچنین با بیان اینکه بسیاری از افراد از بیماری فشار خون اطلاعی ندارند، افزود: اگر فرهنگ غربالگری فشار خون در شهرستان های استان فارس ترویج داده شود، قطعا به کنترل و پیشگیری از این بیماری نزدیک تر خواهیم شد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه ابراز امیدواری کرد که پایان هفته سلامت سر آغازی باشد که بتوان با معضل های اجتماعی سلامت مقابله کرد.

 

مقدمی تصریح کرد: مهمترین ایده در هفته سلامت برای ما آموزش سلامت به مردم برای تبدیل به یک مطالبه اجتماعی است.

 

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه ایرانی ها دو برابر مردم دنیا نمک مصرف می کنند، گفت: هر فرد ایرانی در روز ده گرم نمک مصرف می کند؛ در حالی که این مقدار بر اساس استاندار جهانی باید پنچ گرم و حتی کمتر از آن باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار