برپايي نمايشگاه «انديشه‌هاي شهيد آويني» در دانشگاه زابل
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۳۷

برپايي نمايشگاه «انديشه‌هاي شهيد آويني» در دانشگاه زابل

نمايشگاه «انديشه‌هاي شهيد آويني» از امروز به مدت پنج روز در دانشگاه زابل برپا شده است.

محمد محمدي، مسئول برگزاري نمايشگاه انديشه هاي شهيد آويني در دانشگاه زابل در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در زاهدان، گفت: مهم ترين افكار و انديشه هاي سيد شهيدان اهل قلم را مي توان در موضوعات ولايت و امامت، دين و سياست، تجدد و غرب و همچنين جهاد و شهادت دسته بندي كرد.

وي افزود: زنده نگه داشتن ياد و افكار و انديشه هاي شهدا از وظايف تمام كساني است كه خود را مديون خون شهيدان و مقام ولايت مي دانند.

مسئول برگزاري نمايشگاه انديشه هاي شهيد آويني در دانشگاه زابل تصريح كرد: هدف از برگزاري اين نمايشگاه، آشنايي دانشجويان با انديشه ها و افكار شهدا و بزرگان انقلاب و خاصه انديشه اين شهيد والامقام است.

عضو فرهنگ كانون نماز و مناسبت ها خاطرنشان کرد: افكاري كه موردنياز جامعه امروز است به وسيله راهكارهاي عملي ارزشمند موجود در انديشه ها و افكار شهدايي چون شهيد آويني به ما ارائه مي شود.

لازم به ذكر است، اين نمايشگاه به مدت پنج روز در محل ساختمان نمايشگاه دائمي دانشگاه زابل برپاست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار