کد خبر:۲۳۷۱۸۸

ارسال ماهانه پیامک صورتحساب تلفن همراه

در حالی که کاربران خطوط دائم همراه اول به تازگی قبض‌های ماه‌های بهمن و اسفند خود را پرداخت کرده‌اند، پیامکی به دست آنها رسیده و در قالب آن میزان کارکرد سیم‌کارت آنها در فروردین ماه اعلام شده است.
ارسال ماهانه پیامک صورتحساب تلفن همراه

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، در حالی که کاربران خطوط دائم همراه اول به تازگی قبض‌های ماه‌های بهمن و اسفند خود را پرداخت کرده‌اند، پیامکی به دست آنها رسیده و در قالب آن میزان کارکرد سیم‌کارت آنها در فروردین ماه اعلام شده و سوالات متعددی برای مشترکان ایجاد کرده است.

 

علی حمیدی، مدیر کل امور مشترکین همراه اول، در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: پیش از این برخی از مشترکان ما خواهان آن بودند که کارکرد آنها به صورت ماهانه اعلام شود تا بتوانند هزینه‌های خود را مدیریت کنند.

 

در همین راستا ما این موضوع را در جلسات متعدد بررسی کردیم و در نهایت پس از آماده‌سازی سیستم که اتفاقا اقدامی به نسبت وقت‌گیر بود توانستیم این طرح را عملیاتی کنیم. حمیدی با بیان اینکه این طرح پیش از این در شهرستان کرج به صورت آزمایشی اجرا شده و مشترکان از آن استقبال خوبی کرده‌اند، توضیح داد: از آنجا که شیوه پرداخت قبض‌ها به شکل یک ماه در میان، گاهی مشکلاتی برای کاربران ایجاد می کرد، از این پس به صورت ماهانه میزان کارکرد کاربران را به اطلاع آنها خواهیم رساند.

 

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته کاربران ملزم به پرداخت این قبض‌ها به صورت ماهانه نخواهند بود و می‌توانند همانند گذشته به شکل یک ماه در میان پس از صدور قبض‌ها هزینه‌های خود را پرداخت کنند و ما هیچ تغییری در رویه قطعی خطوط همراه اول نخواهیم داشت.

 

مدیر کل امور مشترکین همراه اول همچنین یادآور شد: البته همانند گذشته هر گاه که میزان مکالمه کاربران به حدود 80 درصد ودیعه آنها برسد به آنها اخطار داده خواهد شد و خط آنها یک طرفه می‌شود.

 

حمیدی همچنین یادآور شد: در پیامک‌هایی که برای کاربران ارسال شده است این گونه ذکر شده که کاربران 72 ساعت فرصت دارند مبلغ اعلام شده را پرداخت کنند تا در این شرایط بتوانند از طرح‌های تشویقی همراه اول بهره‌مند شوند. وی در عین حال عنوان کرد:‌ اگر افراد در این مدت قبض‌های خود را پرداخت کنند می‌توانند از طرح‌های تشویقی که شامل بهره مندی از 25 تا 300 پیامک رایگان است، بهره‌مند شوند.

 

مدیرکل امور مشترکین همراه اول در پاسخ به اینکه تعداد پیامک‌های تشویقی بر چه اساس تعریف می‌شود، توضیح داد: با توجه به مبلغ کارکرد و تقدم و تاخری که در پرداخت این قبض‌ها وجود دارد، پیامک‌های تشویقی به کاربران تعلق خواهد گرفت. وی در پایان یادآور شد: در حال حاضر در اکثر کشورهای دنیا سیستم دریافت وصولات اپراتورها به صورت ماهانه تعریف شده و در همراه اول هم منعی در این راستا وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
يک ايراني
-
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۹
اي بابا..مگه پول کم در مياره..حالا بابت آبونمان ميدونيد چه پولي بهش ميرسه"" بابا هزينه ها رو الکي حساب ميکنن. وقتي از گوشي استفاده ميکنيم" هزينه کم ميشه؟؟؟ بر عکس هر وقت استفاده نمي کنيم "" هزينه مياد اونم زياد.... جدي ميگم خيلي بي اصاف هست اين اپراتور زور گو.... من که از وقتي سيم رو عوض کردم .. هزينه ام کم شده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار