کد خبر:۲۳۸۵۲۷
افشارزاده:

تغییرات فدراسیون‌ها عامل بازدارنده در اصلاح اساسنامه بود / انتخابات تا نیمه دوم خرداد برگزار می‌شود

دبیر کمیته ملی المپیک گفت: تغییرات فدراسیون‌ها یک عامل بازدارنده در اصلاح اساسنامه بود، ولی در نامه اخیر IOC تأکید آنها بر بازگشت رؤسا کمتر شده بود.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری بهرام افشارزاده صبح امروز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد و وی به توزیع چگونگی روند اصلاح اساسنامه پرداخت.


دبیر کمیته ملی المپیک در ابتدا گفت: 28 آذر ماه 90 و در سی و هشتمین جلسه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک موضوع اصلاح اساسنامه مطرح و اشکالات آن شناسایی شد.


وی افزود: زمانی که اساسنامه به IOC ارسال شد همزمان با اجلاس 20 فروردین 91 بود که در آن اشاره ای به مدیریت مطلوب در فدراسیون‌های ملی IOC و NOC شده بود؛ بعد از ارسال اساسنامه در نامه‌ای به ما اعلام کردند که باید در اصلاح اساسنامه این مورد را نیز در نظر بگیریم.


افشارزاده یادآور شد: ما اساسنامه‌ای را بر این اساس تنظیم و در هیئت اجرایی مصوب کردیم و اگر می خواستیم براساس خواسته IOC عمل کنیم باید 12 فدراسیون را از مجمع کمیته ملی المپیک حذف می‌کردیم.


دبیر کمیته ملی المپیک در ادامه به تشریح وضعیت اعضای فعلی مجمع کمیته ملی المپیک پرداخت و گفت: در وضعیت فعلی، 26 رشته المپیک و شش نماینده از کمیسیون ورزشکاران که اکثریت آرا را در اختیار دارند، در کنار 31 نفر اعضای غیرالمپیکی فعالیت می‌کنند.


وی افزود: در صورتی که این اعضا را قبول نکنند باید 26 فدراسیون المپیکی با داشتن اکثریت آرا و 31 عضو غیرالمپیکی به علاوه شش نماینده کمسیون ورزشکاران در این مجمع ثبت نام کنند؛ با این شرایط به ناچار باید 12 نفر از اعضای کمیسیون ورزشکاران را حذف کنیم تا 25 عضو فدراسیون غیرالمپیکی باقی بماند.


افشارزاده یادآور شد: مورد دیگری که در حال حاضر مورد تأکید IOC است، نحوه معرفی نمایندگان وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش است که این مشکل را نیز برطرف می‌کنیم.


دبیر کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: آنچه در حال حاضر مهم است مسئله تأیید اساسنامه و برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک است و تعهد می کنم که تا نیمه دوم خردادماه انتخابات به بهترین نحو ممکن انجام شود.


وی تصریح کرد: در اساسنامه‌ای که ارسال کردیم به صورت مرتب با IOC مکاتبه می کردیم؛ ما به آنها اطمینان دادیم که آنچه شما مصوب کردید مورد تأیید مجمع کمیته ملی المپیک ایران هم هست.


افشارزاده افزود: عباسی، وزیر ورزش و جوانان نیز بر این نکته تأکید کرد که ما می‌توانیم از طرف آنها به عنوان نماینده، آنچه نیاز است، بنویسیم و تلاش می کنیم که در کمترین زمان ممکن این کارها انجام شود.


دبیر کمیته ملی المپیک افزود: به همین منظور دوشنبه یک نامه چهار صفحه‌ای به IOC ارسال کردیم و دو مورد مطرح شده از طرف آنها یعنی نحوه معرفی نمایندگان به وزارت ورزش و آموزش و پرورش و اعضای مجمع را برای آنها توضیح دادیم و آنها نیز قبول کردند، ولی این موضوع نیاز به زمان بیشتری دارد و اگر قبول کنند که اساسنامه مورد تأیید آنها، مورد تأیید مجمع کمیته ملی المپیک نیز هست، کار ما راحت‌تر می‌شود.


وی یادآور شد: ما دنبال به حداقل رساندن زمان هستیم و تا آخر خرداد مراحل کار را به اتمام می‌رسانیم؛ چرا که امسال سال مهمی برای ورزش کشور است و مسابقات مهمی در پیش داریم.


افشارزاده در خصوص طولانی شدن روند اصلاح اساسنامه و اینکه شاید این مسئله به دلایل خاصی انجام شده است، گفت: IOC تأکید دارد که کمیته ملی المپیک باید از دولتی بودن خارج شود، بنابراین ما نیز نباید روی لغات تمرکز کنیم و به جای سمت‌های دولتی، سمت‌هایی را قرار دهیم که مورد تایید IOC است.


دبیر کمیته ملی المپیک در خصوص طولانی شدن روند کار نیز گفت: اگر می‌خواستیم از همان ابتدا 12 فدراسیون را از مجمع کمیته ملی المپیک حذف کنیم، این راحت‌ترین راه بود، اما همین مشکلاتی که امروز وجود دارد باز به وجود می‌آمد؛ چون باید تصمیم می گرفتیم که کدام فدراسیون ها را حذف کنیم؛ من اعتقاد دارم که باید پس از مجمع دانمارک سریع عمل می‌کردیم.


وی تغییرات فدراسیون‌ها را عامل بازدارنده دانست و گفت: اساسنامه کمیته ملی المپیک بزودی ارسال می‌شود و اساسنامه فدراسیون‌های مشکل‌دار مانند تیراندازی، دوچرخه سواری و شنا نیز حل شده است؛ البته در این اواخر IOC بر مسئله بازگشت روسای برکنار شده کمتر تأکید می کند و باید تلاش کنیم که از این مشکلات عبور کنیم.


افشارزاده در پاسخ به این سؤال که وزیر ورزش اعتقاد دارد که اساسنامه نیاز به تأیید نداشت، گفت: من این مسئله را برای وزیر توضیح دادم و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.


دبیر کمیته ملی المپیک تأکید کرد: نامه تعهدی به IOC می‌فرستیم و اساسنامه‌های فدراسیون‌هایی که تأیید نشده را بزودی ارسال می‌کنیم تا آنها اجازه برگزاری انتخابات را بدهند؛ البته مشکل از خود ما بوده که این اتفاق افتاده؛ از زمان ریاست شاه حسینی در سازمان تربیت بدنی تا امروز ما با این مشکلات روبرو هستیم.


وی در خصوص بودجه کمیته ملی المپیک نیز گفت: ما بودجه 75 میلیارد تومانی را پیش بینی کردیم که امیدواریم مورد تأیید قرار بگیرد، اما در حال حاضر دو دوره بازی‌های رزمی و نوجوانان را پیش رو داریم و باید تلاش کنیم تا آنها را به خوبی برگزار کنیم.


افشارزاده تأکید کرد: مربیان خارجی، اردوها، اعزام‌ها و اجاره هتل نیاز به بودجه کافی دارد و با اینکه قیمت ارز بالا رفته باز هم کار خود را به خوبی انجام می دهیم.


دبیر کمیته ملی المپیک در خصوص بازی‌های کشورهای اسلامی نیز گفت: ما نامه‌ای برای میزبانی این رقابت‌ها به عربستان ارسال کردیم، ولی در حال حاضر، در حال مذاکره با اندونزی هستند که این کشور بازی‌های کشورهای اسلامی را در مهر یا آبان برگزار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار