کاندیدای ریاست جمهوری گفت: برای اهتزاز پرچم ایران توسط ورزشکاران تمام توان خود را به کار می گیرم.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس تصمیم کمیته تبلیغات انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری همه کاندیداها می توانند به مدت 60 دقیقه در رادیو ورزش به ارائه برنامه ها و سیاست های خود در حوزه ورزش بپردازند.
محمد غرضی با حضور در در رادیو ورزش محور های کلی برنامه های خود در این حوزه را اعلام کرد که اهم این محورها در زیر آمده است:
در زندگی جدید اجتماعی به خاطر این که نوع تغذیه، نوع زندگی، نوع فکر و نوع حرکت از روش های گذشته فاصله گرفته یکی از واجبات مردم شده امر تحرک.
در کشور ما پدیده ورزش به پدیده قهرمانی تبدیل شده و کسی که قهرمان می شود از اعتبارات اجتماعی، سیاسی، اداری، اقتصادی استفاده می کند و باعث حسرت دیگران می شود.
با نگاه به ورزش کشورهای اروپایی آمریکایی می بینم که آنها باشگاهی برخورد می کنند و باشگاه ها نیز از حمایت های اجتماعی بهره می برند و باشگاهی که حمایت اجتماعی ندارد کم قدرت می شود ولی در مقابل ورزشی که خواهان دارد پرقدرت می شود و الان نیز کم کم تصمیم به حذف کشتی گرفته اند.
سه امر ورزش، رسانه ها و سینما را به مجموعه عوامل فعال و یک سازمان اجتماعی تبدیل می کنیم ؛ سازمانی که از عقبه خودش مطمئن باشد و با همان عقبه زندگی کند.
به جای اینکه قهرمانی را به قهرمان وصل کنیم باید قهرمان را به قهرمانی متصل کنیم چرا که قهرمان نباید مانند کشورهای اروپایی امتیاز گیرنده باشد چراکه خادم ملت است و در غیر این صورت جامعه قهرمانی شکل نمی گیرد.
یک سری قهرمان در ایران بودند که به دلایلی مثل عدم حضور در تیم ملی، پناهنده شدند و شهر را ترک کردند باید پیگیری کرد که چرا آن مجوعه از ورزشکاران خود حفظ و حراست نکرده است.
در اسلام حفظ بدن از واجبات است و وظیفه اصلی دولت گفتن این مطلب به معلمین ورزش است به طوری که آنها جامعه را هدایت کنند.
من تکلیف خود می دانم که با توجه به بودجه ها و امکاناتی که هست خود جامعه ورزش وزیر ورزش را معرفی کند. من اهالی ورزش را صدا می کنم و می گویم اگر شما می خواهید با من کار کنید باید به من روش بدهید اگه می خواهیدد خودتان را عوض کنید.
این همه روزنامه ورزشی در کشور صبح تا شب به جان هم می افتند و این از این می گوید و آن از این و اعتقاد دارم اینها جز مخشوش کردن وضع اجتماعی جامعه سودی ندارد.
از مجموعه ورزشکاران می خواهم که مشکلات اجتماعی، اداری و سیاسی که با مجموعه دولت دارند بگویند تا برطرف کنیم.
باید منشور ورزش تهیه و به امضا همه صاحبنظران برسد.
اصل 44 در بسیاری از موارد با کسانی روبرو شد که به طمع مال دنیا آمدند نه به طمع قبول مسئولیت در ورزش. اگر جامعه ورزشی توان جذب سرمایه داشته باشد یعنی اگر یک بدبخت بی چاره ای آمد پولش را در ورزش گذاشت و بعد مجموعه ورزشی با اوهمراهی نکرد و ورشکست شد، باید حمایت شود.
این آب با زور دولت اگر روان شود، به سیل تبدیل می شود و آنچه مهم است استعداد کسانی است که در این امر هستند.
ورزش، تفریح نیست بلکه یک بستر اجتماعی وسیع است.
خانم ها در عرصه ورزش آمدن آموزش را اصل قرار دادند و خواهشم این است که سراغ قهرمان پروری نرویم چرا که اگر در بخش بانوان دوباره وارد عرصه رقابت شویم با مشکل رو به رو می شوم.
در این عرصه اگر استعداد خوبی پیدا شود باید تقویت شود و در عین حال باید فرهنگ را نیز توسعه داد چرا که امراضی که خانمها می گیرند با ورزش پیشگیری می شود.
درخشش در میادین ورزش جهانی به تقویت قدرت سیاسی می انجامد و اینجا حق ورزش از بقیه بیشتر می شود. اینجا حرف ملی، اجتماعی و سیاسی است من نمی دانم نیازهای قهرمانان برای اینکه پرچم ایران را بالا ببرند چیست اما در این زمینه تعهد می کنم هرچی استعداد دارم به خرج بگیرم.
من از ورزشکاران و ورزش دوستان و میادین ورزش پیامی که می گیرم این است که ای مردم برای احقاق حقوق شخصی به ورزش توجه بفرمایید اگر به این امر توجه نفرمایید حق خودتان ضایع می شود.