یک کارشناس ارشد تغذیه توصیه کرد: کسانی که تعریق بیشتری می کنند مایعات ترکیبی بیشتری بنوشند.
بهار ملک، در گفت و گو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه بدن بعضی افراد نسبت به دیگران در فصل گرما عرق بیشتری می کند گفت: این دسته از افراد باید بیش از 8 لیوان آب بنوشند.
وی افزود: علاوه بر آب، نوشیدن مایعات ترکیبی هم چون شربت آب لیمو، آب سکنجین، دوغ با نمک کم و به همراه پونه و نعناع که خوش طعم و حاوی املاح نیز است، باعث تامین الکترولیت بدن می شود.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: نوشیدن لیمو ترش تازه به همراه مقدار کمی شکر یا عسل و عرق نعناع از شربت های بسیار مفیدی است که در فصل گرما توصیه می شود.
ملک یادآور شد: در صورت در دسترس نبودن لیمو ترش تازه می توان آب لیموی خانگی و یا آماده استاندارد نیز استفاده کرد.
وی درباره مصرف میوه ها در فصل تابستان نیز گفت: همه سبزیجات و میوه های آب دار: هندوانه، طالبی، خربزه و.... که فیبر بالایی دارند باعث جذب آب در معده و دفع آب کمتری از بدن دفع می شود.
ملک درباره نوشیدن قهوه و چای نیز گفت: این دو نوشیدنی که آب بدن را دفع می کند بهتر است به اندازه نرمال هم چون عادت گذشته مصرف شود.
وی درباره بیماران دیابتی و کلیوی نیز گفت: این دسته از بیماران به دلیل شرایط خاصی که دارند اجازه مصرف هر نوع میوه ای را ندارند و باید تحت نظر پزشک باشند.
ملک درباره خانم های باردار نیز گفت: این دسته از خانم ها به دلیل تحرک و تعریق کم باید آب کم اما به دفعات فراوان مصرف کنند.