حجت الاسلام علی اسلامی در گفت و گو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به این که امروز دشمنان ضربه به اساس اعتقاد مردم به آموزه مهدویت را در دستور کار خود قرار داده اند، اظهار داشت: آن چیزی که می تواند با توطئه های شوم دشمن در این باره مقابله کند، ترویج بصیرت مهدوی و رشد آگاهی های عمومی در خصوص ماهیت و مفهوم حقیقی انتظار امام زمان(عج) است.
وی با اشاره به دلایل قدرت و عظمت شیعه از نگاه دشمنان گفت: چندی پیش دانشگاه تلاویو کنفرانسی ترتیب داده بود و در آن اعلام فراخوان مقالات کرده بود با این تیتر و عنوان که «شیعه احساس شکست نمی کند» ؛ در همین کنفرانس مطرح شد که شیعه به تاسی از واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع) و صبر و مقاومت زینب کبری(س) از شهادت نمی هراسد و معتقد است که خون بر شمشیر پیروز است.
این استاد حوزه علمیه قم همچنین خاطرنشان کرد: بسیاری از اندیشمندان و صاحب نظران غربی و صهیونیست در این کنفرانس به بحث و بررسیهای دقیق پرداخته و به این نتیجه رسیده بودند که
شیعه به خاطر وجود دو سرمایه احساس شکست نمیکند؛ یکی از این سرمایهها توجه به کربلا و سرمایه دوم توجه به مکتب انتظار به عنوان مکتب عدالت و فرج است و شیعه با داشتن چنین سرمایههایی هیچ گاه احساس شکست نمیکند و همچنان مقاوم و استوار در برابر هر دشمنی ولو قدرتمند می ایستد.
وی اضافه کرد: در واقع ما یک سرمایه بزرگ به نام فرهنگ عاشورا داریم که متعلق به گذشته است و یک سرمایه ناظر به آینده که همان مهدویت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: همان طور که دشمنان نیز به درستی به این نتیجه رسیده اند، مهدویت سرمایه و هویت ماست و موجب تحرک و پویایی شیعه می باشد.
وی افزود: توجه به مهدویت یعنی این که برای رسیدن به عدالت جهانی و مقابله با ظلم و برقراری آرامش و سعادت و امنیت واقعی باید تلاش کنیم و بسترهای ظهور ولی عصر(عج) که مظهر همه خوبی هاست را فراهم کنیم.
اسلامی یادآور شد: طبیعی است که دشمنان ما نمی خواهند که ما به خوبی از این سرمایه بسیار بزرگ بهره مند شویم و لذا به دنبال ایجاد انحراف در باور و اعتقادات ما هستند.
وی همچنین با اشاره به اینکه نفس اعتقاد به امام مهدی(ع) حرکت آفرین و تحول بخش است، گفت: مهدویت ما را به سوی خوبیها و پاکیها می رساند و به انسان می آموزد که باید مبارزه کرد و حکومتی تشکیل داد که در رأس آن یک امام معصوم(ع) و از فرزندان پیامبر(ص) وجود داشته باشد.