مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان گفت: یکسری ابهامات در خصوص واگذاری اماکن ورزشی به برخی آقازادههای خاص وجود داشت.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، رامین ولایتی در نشست خبری امروز خود در محل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان گفت: اگر صندوق امروز فعالیتی دارد به دلیل تلاش های مدیران گذشته است و اگر حمایت های عباسی نبود شاید امروز نمی توانستیم گزارشی باب دل دوستان ارائه دهیم.
وی در ادامه افزود: بجز فعالیت های جاری، یکسری فعالیت هایی نیز انجام داده ایم که شاید در گذشته به دلیل محدودیت های ریالی مغفول مانده بود.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان تصریح کرد: بیمه های تکمیلی پنج گروه عضو صندوق به صورت صد درصد پرداخت شده و حداکثر سقف بیمه برای آنان در نظر گرفته می شود؛ به علاوه سال گذشته نیز بجز افزایش حقوق آنها بر اساس قانون وزارت کار، حقوقشان را 30 درصد اضافه تر افزایش دادیم.
ولایتی تصریح کرد: ما فقط به حقوق قهرمانان و پیشکسوتان بسنده نکردیم و قرار شد یادی نیز از قهرمانان و مدال آوران سال های اخیر داشته باشیم که جشن سالگرد ازدواج برای متاهلان و جشن تولد برای مجردها بخشی از این فعالیت هاست.
وی تصریح کرد: کشتی، والیبال و فوتبال از رشته هایی هستند که بزودی مراسم تقدیر از آنها صورت می گیرد؛ علاوه بر این، برگزاری نشست های خانوادگی و اردوهای تفریحی از دیگر برنامه های ماست.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان خاطرنشان کرد: زمانی که به صندوق آمدم مصاحبه ای از ضیاء افشاری دیدم که صندوق را کشک خطاب کرده بود، در دیدار با وی نیز اعلام کردم که واقعیت همین است و اساسنامه به بازنگری جدی نیاز دارد.
ولایتی تصریح کرد: در حال حاضر 11 هزار نفر عضو این صندوق هستند که بدون محدودیت ثبت نام کرده اند و از بخشی از خدمات استفاده می کنند؛ اگر استانداردها برای معرفی پیشکسوتان در یکی دو هفته آینده نهایی شود این بند نیز در اساسنامه تغییر خواهد کرد.
وی افزود: اصلاح اساسنامه نیاز به مصوبه مجلس ندارد و با اصلاح آن 80 تا 90 درصد از خلاهای موجود پر می شود.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان یادآور شد: در حوزه خبرنگاران نیز آنهایی که در گروه 5 قرار دارند مانند ورزشکاران و پیشکسوتان خدمات می گیرند؛ در نظر داریم کسانی که در این گروه قرار ندارند و بیش از سه سال در این بخش فعالیت کرده اند را با معرفی نامه انجمن ورزشی نویسان، عضو صندوق کنیم و 50 درصد از حق بیمه تکمیلی آنها را پرداخت نماییم.
ولایتی یادآور شد: صندوق باید درآمدزایی داشته باشد و از درآمد در راستای اهداف خود هزینه کند؛ به این ترتیب در هفته آینده شاهد تاسیس بیمه ورزش خواهیم بود که حداقل 80 میلیارد تومان در سال برای صندوق درآمد خواهد داشت و صندوق بخشی از هزینه های خود را از این طریق تامین می کند.
وی تصریح کرد: صندوق بر اساس اساسنامه به ورزشکاران المپیک و پارالمپیک حقوق مادامالعمر پرداخت می کند که این حقوق بلافاصله بعد از المپیک پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان تصریح کرد: برخی از ورزشکاران هستند که در کنار دریافت حقوق از صندوق، درآمدهای میلیونی نیز دارند، ولی ورزشکارانی هستند که اگر چند روز حقوق آنها عقب بیفتد زندگی آنها با مخاطره روبرو می شود و ما در نظر داریم که به ورزشکاران مدال آور تا سه سال حقوق پرداخت کنیم و بعد از سه سال براساس درآمدهای آنها و پرداخت این حقوق بازنگری نماییم، البته ما در این موضوع نگران مصاحبه برخی از عزیزان هستیم که رسانه ها می توانند ما را در این زمینه حمایت کنند.
ولایتی در خصوص واگذاری اماکن ورزشی به برخی از آقازاده های خاص گفت: بخشی از این ابهامات قبل از حضور من در حوزه ورزش بود و بعد از خروج من هم وجود دارد؛ ما نیز پرونده ها را به حوزه های نظارتی تقدیم کردیم، ولی متاسفانه تا کنون نتیجه ای نگرفته ایم و امیدوارم رسیدگی ها جدی تر باشد.
وی یادآور شد: متاسفانه ورزشکاران ما باید برای ورود به مجموعه ها هزینه پرداخت کنند و آکادمی المپیک نیز گنجایش تمام رشته ها را ندارد، در حالی که مجموعه ها باید در واگذاری ها به صورتی باشند که بخشی از آن در اختیار مردم و بخشی نیز در اختیار قهرمانان باشد.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان در خصوص تقدیر از والیبالیست ها گفت: ما هم معتقدیم که والیبال بی سابقه ترین تیم ملی ایران بوده و فارغ از اینکه چه نتیجه ای در دیدار با آلمان بگیرد تقدیر جانانه ای از آنها انجام می دهیم؛ درخشش والیبالیست ها کمتر از صعود تیم ملی به جام جهانی نیست، بلکه پررنگ تر می باشد.
ولایتی تصریح کرد: یکی از موارد بازنگری در اساسنامه صندوق ایجاد تعادل بین پرداخت ها در ورزش های انفرادی و گروهی است؛ کسی که در کشتی یا وزنه برداری مدال طلا می گیرد، دو برابر یکی از اعضای رشته های گروهی است که قهرمان جهان می شود، در حالی که این باید برعکس باشد؛ چرا که قهرمانی در رشته های تیمی سخت تر است.
وی در خصوص عدم واگذاری ورزشگاه ها به صندوق حمایت نیز گفت: مذاکرات خوبی در این خصوص انجام شد، قبل از عید مجلس ایراداتی گرفت که ما آنها را برطرف کردیم، ولی به دلایلی که فعلاً اعلام آنها ضرورت ندارد، این اتفاق نیفتاده، اما اگر این طرح عملی می شد درآمدزایی خوبی برای ورزش داشت.
مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان درباره خصوصی سازی باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز گفت: تراز مالی استقلال و پرسپولیس همیشه منفی است، در حالی که یکی از اصول خصوصی سازی تراز مالی مثبت است، بنابراین قرار شده که دو مجموعه ورزشی به استقلال و پرسپولیس واگذار شود، اما به دلیل اینکه تاکید بر واگذاری 5 تا 10 درصد سهام در مرحله اول برای تعیین ارزش سهام از طرف ما مطرح شد و مجلس بر واگذاری یک جای آن تاکید داشت، این مسئله متوقف شد.
ولایتی در خصوص حقوق ورزشکاران در رشته های استانی و بومی و رشته هایی که به صورت جهانی برگزار نمی شود نیز گفت: برخی از رشته ها انحصاری است، برای مثال در ورزش زورخانه ای قرار شد کسی که قهرمان قهرمانان در کشور شود در جمع حقوق بگیران قرار گیرد؛ پیش از این تنها مدال های رشته های المپیکی شرط عضویت ورزشکاران بود، اما در حال حاضر ورزشکارانی که در رشته های غیر المپیکی هم مدال کسب کنند در جمع حقوق بگیران قرار می گیرند.