راهپیمایی روز قدس سبب دلبستگی مردم به یکدیگر می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۲۹۴
سخنگوی جبهه پیروان در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

راهپیمایی روز قدس سبب دلبستگی مردم به یکدیگر می‌شود

سجادی گفت: راهپیمایی روز قدس در نهایت به دلبستگی مردم به یکدیگر و نظام منجر می‌شود.
سیدکمال‌الدین سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه روز قدس با ابتکار امام (ره) زنده شد اظهار داشت: روز قدس روزی است که باعث ایجاد وحدت در میان مسلمانان می‌گردد و در تقویم شرعی ما از ایام الله محسوب می‌شود.
 
وی ادامه داد: در این روز مهمترین بحث جهان اسلام که همان اشغال سرزمین فلسطین با طراحی کشورهای استعمارگر و قوم شرور صهیونیستی انجام پذیرفته بین تمام مسلمانان مشترک است.
 
دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان به توطئه‌های یک سال اخیر صورت گرفته در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: امسال توطئه‌های جدیدی در خاورمیانه، مصر و فلسطین به مشام می‌رسد یکی از آنها مذاکرات سازش در مورد فلسطین و دیگری توطئه‌های صورت گرفته علیه ملت مصر است.
 
وی تاکید کرد: همین توطئه‌های آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست که مشارکت حداکثری مسلمانان جهان و مردم ایران را در رقم زدن یک راهپیمایی باشکوه می‌طلبد.
 
سجادی حضور حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس کمکی برای احقاق حقوق فلسطینیان دانست و ادامه داد: این مراسم گام بزرگی را در جهت وحدت مسلمانان جهان اسلام برمی‌دارد که ایران به عنوان مبتکر این حرکت انقلابی در جهان شناخته می‌شود.
 
سخنگوی جبهه پیروان امام و رهبری حضور مردم در راهپمایی روز قدس را در امنیت ملی و داخلی کشور موثر دانست و گفت:‌ این مسئله یک نوع همدلی است که مردم در راستای یک حرکت یکپارچه با یکدیگر حرکت کرده و در نهایت به دلبستگی مردم به یکدیگر و نظام منجر می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار