زاهدي: خوابگاه هاي خودگردان نيازمند نظارت دقيق تر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۴۴
حاشيه هاي مراسم تجليل از خيرين خوابگاه ساز-2

زاهدي: خوابگاه هاي خودگردان نيازمند نظارت دقيق تر است

وزير علوم در حاشيه مراسم تجليل از خيرين خوابگاه ساز در دانشگاه شريف در پاسخ به سوال يكي از خوابگاه داران گفت:خوابگاه هاي خودگردان به نظارت دقيق تر نسبت به گذشته نياز دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، در حاشيه مراسم تجليل از خيرين خوابگاه ساز در دانشگاه شريف، يكي از مسئولان خوابگاه  غير دولتي در حضور دكتر زاهدي با بيان اينكه ما خوابگاه داران غير دولتي حدود 30 سال است كه دانشجويان را اداره مي كنيم، گفت: من به عنوان يكي از خوابگاه داران غير دولتي از سال 57 به فعاليت مشغول هستم، اما در حال حاضر به دليل مشكلات فراوان در حال جمع كردن اين خوابگاه هستم.

اين خوابگاه دار غير دولتي گفت: علت اصلي كناره گرفتن از فعاليت خوابگاهي، فشارهايي است كه از سوي  اتحاديه خوابگاه داران اعمال مي شود.

وي در ادامه درباره نظارت بر خوابگاه هاي خود گردان، دريافت مجوز و پاسخگويي مناسب از سوي مسئولان سوالاتي را مطرح كرد.

وزير علوم در پاسخ به سوالات مطرح شده، گفت: در حال حاضر بخش زيادي از دانشجويان به ويژه دانشجويان شبانه تحت پوشش خوابگاه خودگردان هستند وقبول داريم كه در اين زمينه بايد كنترل و نظارت دقيق تري اعمال شود. 

زاهدي در ادامه از كليه خوابگاه داران غير دولتي خواست كه مشكلات خود را به صورت مكتوب ارائه كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار