کد خبر:۲۵۷۸۹۸
خالدی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

خطیب ذاتا خوب است ولی به درد کشتی نمی‌خورد/ احساس بدی نسبت به کشتی آزاد و فرنگی دارم

پیشکسوت کشتی کشورمان گفت: خطیب ذاتا انسان خوبی است ولی من اعتقاد دارم که به درد اداره فدراسیون کشتی نمی‌خورد.

مهدی خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درخصوص قطع همکاری خود با حجت الله خطیب، سرپرست فدراسیون کشتی، گفت: از من خواسته شد با آنها همکاری کنم و من هم قبول کردم ولی بعدا احساس کردم که با وجود اینکه وی ذاتا انسان خوبی است اما توانایی اداره کشتی را ندارد و به وی گفتم که بهتر است از فدراسیون کشتی برود اما قبول نکرد و من هم استعفا دادم و یک سال است که با آنها همکاری ندارم.

 
وی در ادامه افزود: با این اتفاقات احساس بدی نسبت به کشتی آزاد فرنگی پیدا کردم البته کشتی پهلوانی شرایط کاملا متفاوتی دارد.
 
رئیس سابق روابط بین الملل فدراسیون کشتی افزود: پس از قطع همکاری با فدراسیون کشتی، طالقانی به دلیل دوستی سال‌ها پیش از من خواست که با آنها همکاری کنم و به عنوان رئیس روابط بین‌المللی و مشاور عالی فدراسیون زورخانه ای در کنارش باشم و من هم قبول کردم.
 
وی در خصوص شرایط کشتی کشور پس از المپیک و در ماه های اخیر، گفت: کشتی ایران بعد از المپیک با افت زیادی روبرو شده که به مرور زمان وضع بدتر هم خواهد شد.
 
خالدی افزود: برای اشاعه کشتی به پول نیاز داریم و خطیب هم هزینه زیاد کرد و پول لازم هم در اختیارش قرار نگرفت البته در تمام بخش های ورزش کشور بی‌پولی است و کشتی هم از این قاعده مستثنی نیست.
 
وی در پاسخ به این سوال که کادر فنی و جدایی محمد بنا را تا چه حد در این ناکامی ها موثر می دانید، گفت: مشکل اصلی کشتی ما بی پولی است اما در کنار آن چیدمان عده‌ای نیز مناسب نبوده است.
 
پیشکوست کشتی کشورمان در مورد تاخیر در انتخابات فدراسیون گفت: مشکل ما این است که کمیته بین‌المللی المپیک تا زمانیکه اساسنامه فدراسیون‌ها اصلاح نشود اجازه برگزاری انتخاب را نمی دهد و به گفته آنها فعلا برگزاری انتخابات در فدراسیون کشتی غیر ممکن است.
 
وی خاطر نشان کرد: اساسنامه ها را نیز به دلایلی نمی‌توانیم اصلاح کنیم چراکه  در ورزش ما همه چیز قائم به وزیر است؛ در دنیا می‌گویند فدراسیون کشتی بایستی تشکیلاتی باشد که مردم آن را اداره کنند نه اینکه وزیر برای اداره آن پول دهد.
 
خالدی در خصوص نخستین همایش بین المللی آیین پهلوانی نیز گفت: به هر حال زمانیکه در مورد هر چیزی صحبت شود به نوعی تبلیغ صورت می گیرد و همین جلسات به اشاعه ورزش پهلوانی و مرام آن کمک می کند.
 
وی در ادامه افزود: رسانه‌ها می‌توانند با بازگو کردن و تبلیغ مرام پهلوانی، نقش زیادی در گسترش ان داشته باشند و اگر رسانه ها کار خود را به درستی انجام ندهند، جایگاه ورزش و مرام پهلوانی کم‌رنگ می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار