خوردن پیاز آرامش عجیبی به اعصاب می بخشد و خستگی جسمی را برطرف می کند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، پیاز یکی از پرکاربردترین گیاهان در مواد غذایی با وجود ویتامین های آ، ب، ث، آهن، پتاسیم، فسفر، سیدم، گوگرد و پروتئین است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
پیاز چربی و کلسترول خون را پایین می آورد و مانع انعقاد خون می شود؛ ادرار آور است و برای درمان سردرد و میگرن بسیار مناسب.
خوردن پیاز پخته با چربی، در یبوست و نفخ روده موثر است و برای این منظور لازم است که پیاز را با ملایمت پخت و به تدریج به آن کمی کره اضافه و سپس میل کرد.
پیاز غذایی عالی برای متفکرین
پیاز پخته در درمان ناراحتی های روحی بسیار مناسب است، درمانگر افسردگی است، به اعصاب آرامش عجیبی می بخشد؛ خستگی جسمی را برطرف می کند، حافظه را تقویت می کند و به دلیل فسفر موجود در آن باعث آسان شدن فعالیت فکری می شود؛ درواقع غذایی عالی برای متفکرین محسوب می شود.
راه حل بوی بد پیاز!
خودن پیاز خام و پخته باعث رشد اطفال به ویژه رشد کودکان عقب افتاده می شود.
برای رفع بوی بد پیاز توصیه می شود بعد از تناول آن چند عدد باقلا یا گردو میل شود.
امام صادق (ع) فرمودند:« پیاز دهان را پاک و کمر را محکم و پوست را شفاف و نرم می کند.(1)»