گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»؛ حضور مدیران چند شغله در راس ورزش کشور ما مسئله جدیدی نیست و بارها شاهد بوده ایم افرادی که در بخش هایی خارج از بدنه ورزش یا داخل آن دارای پست های حساس و کلیدی هستند، شغل های دوم و یا سومی نیز اختیار می کنند.
سازمان بازرسی کل کشور هم معمولاً با ارسال نامه به مدیران کلان کشور این موضوع را یادآوری می کند، اما در نهایت این افراد با حمایت مسئولان در راس کارهای مختلف قرار می گیرند و یک تنه بار این همه مسئولیت را بر دوش می کشند.
برای ما جالب است که چرا مدیران کل کشور بر حضور چند شغله ها پافشاری می کنند و حاضر به استفاده از نیروهای جوان نیستند؛ به قول یکی از کارشناسان کشور، مدیران ورزشی تغییر نمی کنند، بلکه از پستی به پست دیگر منتقل می شوند و یا اینکه چند پست جدید در کنار هم را دریافت می کنند.
شاید مسئولان ورزش کشور به قانون پایستگی انرژی اعتقاد زیادی دارند که آن را در انتصاب ها مد نظر قرار داده اند.
این موضوع با تغییر در وزارت ورزش همچنان پابرجاست و انتصاب جدید صالحی امیری، سرپرست وزارت ورزش به خوبی گواه این مدعاست.
صالحی امیری روز گذشته در حکمی محمود خسروی وفا را به سمت معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد و مراسم تودیع و معارفه وی و اکبرآبادی، معاون پیشین ورزش همگانی امروز برگزار می شود.
خسروی وفا در حال حاضر رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان کشور است و در کنار آن ریاست کمیته پارالمپیک را نیز بر عهده دارد.
بارها شاهد بودیم که خسروی وفا بین ساختمان کمیته ملی المپیک در سئول و دفتر فدراسیون جانبازان و معلولان در ورزشگاه شیرودی در رفت و آمد است و این در حالی است که وی عضویت در هیئت اجرایی و نایب رئیسی کمیته ملی المپیک را نیز در کنار دو سمت دیگر خود بر عهده گرفته است.
شاید عضویت در هیئت اجرایی شغل نباشد، اما مطمئناً با دغدغه و مسئولیت همراه است؛ وی باید در کنار دو شغل کلیدی خود، حضور در این نشست و همچنین تبیین برنامه های ورزش کشور را در دستور کار خود قرار دهد.
تا همین جا هم خسروی وفا به اندازه کافی در ورزش مشغله داشت، بنابراین اضافه شدن معاونت وزارت ورزش نیز نور علی نور خواهد شد؛ باید ببینیم آیا وی می تواند این چهار هندانه را با یک دست بلند کند.
ما تصمیم نداریم که وارد مسائل مالی این شغل ها شویم؛ چون مطمئناً در پاسخ خواهیم شنید که «من تنها از یکی از پست ها حقوق دریافت می کنم»، اما موضوع اصلی ما این است که آیا یک نفر می تواند به تنهایی سه بخش مهم ورزش کشور را اداره کند؟
فدراسیون ورزش جانبازان و معلولان به تنهایی تمام وقت یک مدیر را خواهد گرفت؛ چرا که این فدراسیون تمام امور ورزشی رشته های مربوط به جانبازان و معلولان را بر عهده دارد.
کمیته پارالمپیک نیز یک بخش مهم در ورزش کشور محسوب می شود که وظیفه کلیه اعزام های برون مرزی تیم های جانبازان و معلولان را عهده دار است و به مدیری نیاز دارد که به صورت مداوم بر اجرای برنامه های آن نظارت داشته باشد.
تا همین جای کار هم به نظر می رسید که خسروی وفا وقت پرداختن به امور دیگر را نداشته باشد، اما ظاهراً وی آنقدر فرصت خالی دارد که به پست مهم تر، یعنی معاونت وزارت ورزش برسد.
ظاهراً تنها در ورزش جانبازان و معلولان با مشکل قحط الرجال روبرو نیستیم، بلکه در کل ورزش کشور با این مشکل مواجهیم.
شاید در این ورزش نیروهای جوان و باانگیزه وجود ندارند که وارد میدان شوند و یا شاید مدیران باتجربه دیگری در این ورزش نیستند!