آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۲۶۶۴
اولین سه‌گانه کار زن ایران در مسابقات جهانی:

فریاد «آفرین ایران» تماشاچیان بهترین لحظه بود

روزنامه گاردین در گزارشی از اولین زن ایرانی شرکت کننده در رقابت های جهانی سه گانه، نوشت: وی فریاد «آفرین ایران» تماشاچیان را بهترین لحظه زندگی خود می‌داند.
فریاد «آفرین ایران» تماشاچیان بهترین لحظه بود

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»،  شیرین گرامی، اولین زن ایرانی شرکت کننده در رقابت های جهانی سه گانه بعد از 1500 متر شنا، 40 کیلومتر دوچرخه سواری و 10 کیلومتر دویدن، به گاردین گفت: احساس افتخار می کنم و از اینکه فرصت شرکت در این مسابقه را یافتم بسیار سپاسگزارم.


این ورزشکار 24 ساله در مسابقات سه گانه جهانی زنان بعد از دو ساعت و 42 دقیقه و 12 ثانیه از بین 87 شرکت کننده در گروه سنی خود نفر هفتاد و ششم شد.
 

پس از این اتفاق حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نیز در پیام تبریکی به وی در صفحه توئیتر خود نوشت: شیرین گرامی، نخستین زنی که با رنگ برابری جنسیتی ایران در مسابقات جهانی سه گانه شرکت کرد.
 

روحانی در ادامه این پیام افزوده است: پیشرفت، امید، تساوی و غرور.


گرامی نیز در واکنش به این پیام گفت: بسیار امیدوارم این اتفاق الهام بخش زنان دیگر برای شرکت در مسابقات سه گانه باشد.


وی قبل از شروع مسابقات مدت چهار ماه را صرف متقاعد کردن مسئولان ایرانی برای شرکت در مسابقات لندن کرده بود و در نهایت توانست با پوشش کامل سر تا نوک انگشتان پا در این رقابت ها حضور پیدا کند. فدراسیون جهانی سه گانه نیز با نصب چادری که او بتواند لباس هایش را در آن تعویض کند، به این بانوی ایرانی یاری رساند.


به گفته گرامی بهترین لحظات این مسابقه زمانی بود که ورزشکاران دیگر هنگام دویدن به شانه اش می زدند و تماشاگران نیز با فریاد می گفتند: «آفرین، ایران».


وی اظهار داشت: ورزشکاران کشورهای مختلف دنیا در مسابقات حضور داشتند و بسیار مایه خوشحالی بود که همه به ایران احترام می گذارند.


گرامی خاطرنشان کرد: بزرگترین درسی که گرفتم این بود که باید همیشه خوشبین بود. رسانه های ایران در یک مرحله فکر کردند که این اتفاق نمی افتد اما بعدا با یک تماس تلفنی فهمیدم که می توانم شرکت کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار