کد خبر:۲۶۳۳۴۶
زرگر در برنامه «فصل نو»:

تقاضای همکاری دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر از تمامی ارگان ها برای عمومی شدن فرهنگ امر به معروف

دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر از تمامی ارگان ها برای عمومی شدن فرهنگ امر به معروف تقاضای همکاری کرد.
تقاضای همکاری دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر از تمامی ارگان ها برای عمومی شدن فرهنگ امر به معروف

به گزارش گروه اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام زرگر در برنامه «فصل نو» شبکه قرآن و معارف سیما گفت: بودجه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر بودجه بسیار کمی است و حتی به اندازه یک اداره معمولی نیز نمی باشد.

 
دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر گفت: رهبرمعظم نظرشان این است که در بحث امر به معروف و نهی از منکر باید تذکر لسانی فرهنگ عمومی شود و ما هم در این راستا در 2 سال گذشته در 5 شهرستان در رابطه با تذکرات لسانی برنامه‌ریزی‌های خاصی را انجام دادیم و به نیروها آموزش داده شد و در حقیقت استارت تذکرات لسانی در این 5 شهر زده شد و نتایج بسیار خوبی هم به دست آمد و در سال بعد تعداد این شهر ها به 40، سال بعد 110 و امسال به 200 شهر رسیده است و الان در هر شهری یک نفر مسئولیت بحث تذکرات لسانی را به عهده دارد.


حجت الاسلام زرگر با تأکید بر این نکته که وظیفه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر بحث اجرایی نیست ادامه داد: تمامی نهادها و ارگان ها باید در امور اجرایی با ستاد همکاری داشته باشند، اما متأسفانه بعضی از نهادها و سازمان‌ها از جمله صدا و سیما، وزارت ارشاد، وزارت آموزش عالی و وزارت بهداشت و درمان در تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر با ما همکاری نکردند. البته الان مدتی است که وزارت ارشاد تا حدودی با ما همکاری دارد.


وی در رابطه با همکاری صدا و سیما اظهار داشت: در زمان آقای هنردوست حرکت های مختصری شروع شد، اما در حال حاضر شورای امر به معروف و نهی از منکر در صدا و سیما تشکیل نشده در صورتی که اگر این شورا فعال بود مسلما ستاد نیز این شورا را حمایت می کرد و کار را به جلو می برد.


دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر با تشکر از برنامه «فصل نو» ادامه داد: خوشحالیم از این که این برنامه تعدادی از قسمت های خود را به فریضه امر به معروف و نهی از منکر اختصاص داده است؛ زیرا ما فقط در هفته احیا امر به معروف می‌توانستیم در برنامه‌های صدا و سیما حضور پیدا کنیم و این حضور نیز تنها در حد چند دقیقه کوتاه بود.


وی در پایان خاطر نشان کرد: ما حدود 10 سال پیش لایحه ای را در دولت هشتم و نهم و دهم در کمیسیون ها و هیئت دولت مطرح کردیم، اما متأسفانه جواب نگرفتیم بنابراین مجبور شدیم تا این لایحه را به عنوان طرح به مجلس ببریم و در تاریخ 2/3/89 این فوریت تصویب شد، اما در طول این سال‌ها و تا دو هفته پیش هیچ حرکتی در این رابطه صورت نگرفته بود و حالا خوشبختانه با کمک های حجت الاسلام سالک و آقای تهرانی و کمیسیون فرهنگی به این موضوع رسیدگی شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار