کد خبر:۳۰۹۴۳۸
روح افزا در برنامه «فصل نو»:

عملکرد مسئولان و نظارت مجلس بر بحث عفاف و حجاب ضعیف است/ در رسانه ملی گاهی نگاه حرام آموزش داده می شود

معاون سیاستگذاری شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: در رسانه ملی گاهی نگاه حرام آموزش داده می شود و یا بر اختلاط تأکید می شود در صورتی که کمتر پیش آمده که از سلاح هنری برای بحث عفاف و حجاب استفاده کنیم.
عملکرد مسئولان و نظارت مجلس بر بحث عفاف و حجاب ضعیف است/ در رسانه ملی گاهی نگاه حرام آموزش داده می شود

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» فرشته روح افزا، معاون سیاستگذاری رییس شورای فرهنگی اجتماعی زنان در برنامه «فصل نو» شبکه قرآن و معارف سیما که شب گذشته از شبکه قرآن و معارف سیما بر روی آنتن رسانه ملی رفت اظهار داشت: مسلما وضعیت حجاب در جامعه ما مطلوب نیست،ملاک ارزیابی ما قرآن است و متأسفانه آن چیزی که هم اکنون در جامعه شاهدش هستیم با آرمان های قرآن فاصله دارد.

 

 روح افزا بیان داشت: ما هنوز هم بعد از گذشت سال‌ها در جامعه دچار تناقضات زیادی در رابطه با موضوع عفاف و حجاب هستیم، به طور مثال مهماندار خانمی در هواپیما اظهار می کند که باید حجاب رعایت شود و این در حالی است که خودش حجاب را به خوبی رعایت نکرده، این موضوعات باعث ایجاد تناقض‌های آشکاری می‌شود و باید نسبت به آن ها فکر و اندیشه کرد.

 

وی با بیان این مطلب که باید بستر مناسب فرهنگی ایجاد شود تا مردم درک کنند و بدانند که حجاب به نفع خود آنان است تأکید کرد: شاید بتوان گفت که در ایجاد بسترسازی برای زمینه‌های فرهنگی عفاف و حجاب فعالیت‌های حوزه های علمیه دچار نقص بوده است، اما بی انصافی است که بگوییم حوزه علمیه در رابطه با عفاف و حجاب کاری انجام نداده است.

 

معاون سیاست گذاری رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان در پایان صحبت‌هایش بیان کرد: در رسانه ملی گاهی نگاه حرام آموزش داده می شود و یا بر اختلاط تأکید می شود در صورتی که  کمتر پیش آمده که از سلاح هنری برای بحث عفاف و حجاب استفاده کنیم و اکثرا برای این موضوع از برنامه‌هایی استفاده می‌شود که گفتمانی هستند و برای جوانان جذابیت زیادی ندارند در حالی که می توان از تحقیقات حوزه‌ها برای تولید برنامه‌های جذاب تر استفاده کرد.

 

لاله افتخاری رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی نیز که در برنامه فصل نو حضور یافته بود اظهار داشت: ما در مجلس هشتم از وزیر کشور در رابطه با بحث عفاف و حجاب سؤالاتی داشتیم که ایشان هم زحمات زیادی کشیده بودند و اقدامات خوبی انجام داده بودند و گزارشات این اقدامات را مطرح کردند که البته علی رغم تمام  زحمت هایشان ما قانع نشدیم؛ زیرا نتایج این اقدامات باید در جامعه دیده می‌شد که متأسفانه دیده نمی‌شد و این نشان از کوتاهی‌ها و خلأ هایی بود که در این رابطه وجود داشت.

 

وی افزود: از نظر بنده نظارت و عملکرد مسئولان در رابطه با بحث عفاف و حجاب جدی نبوده، به طوری که  99 درصد از مسئولانی که در این رابطه به کمیسیون فرهنگی دعوت می‌شدند نسبت به رسالت خود ناآگاه بودند از طرفی بعد نظارتی مجلس هم در رابطه با عفاف و حجاب ضعیف بوده است، مجلس باید جدی تر وارد عمل شود و مردم به خصوص بانوان نیز باید این موضوع را از نمایندگان خود مطالبه نمایند.

 

وی در ادامه گفت: من از رسانه ملی تشکر می کنم زیرا هر چند که  فعالیت هایش در رابطه با عفاف و حجاب مستمر نبوده اما تا حد زیادی به وظیفه خود به خوبی عمل کرده است و در این رابطه برنامه های خوبی داشته است در صورتی که بسیاری از دستگاه ها که در این رابطه مسئول بوده‌اند نسبت به این وظیفه خود توجه ای نداشته‌اند، البته ناجا نیز در این رابطه به وظیفه خود عمل کرده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه علمیه هم کارهای خوبی درباره عفاف و حجاب انجام داده اما نباید به گونه ای باشد که تشنه و آب از هم جدا باشند به گونه ای که مردم به سمت سراب بروند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار