عضو شورای مشورتی دانشگاه لرستان گفت: مقابله دولت با بدحجابی در جامعه تا زمانی که در ادارات با بدحجابی کارکنان مواجه هستیم، بیاثر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، امیری امروز در جلسه شورای مشورتی دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که با موضوع امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، بیان داشت: مقابله دولت با بدحجابی در جامعه تا زمانی که در ادارات با بدحجابی کارکنان مواجه هستیم، بی اثر است که بی اثر بودن گشت ارشاد را نیز می توان ناشی از این مساله دانست.
وی با بیان اینکه وجود تناقضات باعث بی اثر بودن امر به معروف و نهی از منکر می شود، افزود: از مجموعه ای که کارکنان آن با مشکل بدحجابی دست به گریبان هستند نمی توان انتظار داشت که در اشاعه فرهنگ امر به معروف و مقابله با بدحجابی موثر عمل کند.
عضو شورای مشورتی دانشگاه لرستان گفت: این مساله در خصوص دانشگاه نیز مصداق دارد و در واقع از دانشگاهی که کارکنان و اساتید آن در رعایت حجاب و شئونات اسلامی سستی می کنند، نمی توان از دانشجو انتظار داشت که حجاب خود را به طور کامل رعایت کند.
برگزاری کارگاه های آموزشی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر، استفاده از ظرفیت کمیته انضباطی و حراست برای برخورد قانونی با دانشجویان هنجار شکن، استفاده از لباس فرم دانشجویی، اجباری شدن پوشش چادر، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و اشاعه فرهنگ تذکر لسانی از جمله پیشنهاداتی بود که از جانب دیگر اعضای شورای مشورتی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان در راستای اشاعه امر به معروف و نهی از منکر در سطح این دانشگاه مطرح شد.