بانوی مسیحی مسلمان شده، گفت: حجاب منیت هر فرد را کنار میزند و به او ارزش میبخشد؛ هر انسانی باید ارزش خودش را درک کند و اگر درک کرد ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، ورونیکا (مریم فاضلی) شب گذشته در دانشگاه فرهنگیان ساری، با اشاره به مسلمان شدن خود بیان داشت: پس از شکستن دیوار برلین در آلمان با یک مرد ایرانی آشنا شدم و به دین اسلام گرویدم.
وی افزود: قبل از ازدواج با این مرد ایرانی، انسان را تنها در جسم می دیدم که با مرگ نابود میشود، اما اکنون مسلمان هستم و می دانم روح باید آزاد باشد و تحت فشار جسم قرار نگیرد.
این بانوی مسلمان شده، ادامه داد: در فرقه کمونیست به من آموخته بودند به موجودی که دیده نمیشود نباید اعتقاد پیدا کرد و پس از اسلام آوردن بسیاری از دیدگاههایم تغییر کرد؛ چراکه قبلاً خدا را نمیشناختم.
پس از آشنایی اسلام متوجه شدم در تاریکی زندگی میکردم
ورونیکا (فاضلی) تاکید کرد: پس از آشنایی با دین اسلام متوجه شدم در تاریکی زندگی میکردم و خصلت درونیام نیازمند وجود پیامبری برای راهنمایی به سوی معنویت بود.
وی با اشاره به حس عجیبش موقع استماع قرآن، تصریح کرد: با شنیدن صوت قرآن آرامش کامل را از آن دریافت کردم و در وجودم تغییر ایجاد شد.
این بانوی مسلمان شده، گفت: ما به دنبال خواسته هایمان می رویم، اما نیازی داریم که سایر خواسته هایمان در مقابل آن هیچ چیز نیستند؛ در واقع بدی های باطن ما باید بریزد و نفس ما تزکیه شود؛ شیعه به این نیاز دارد و دشمن روی آن کار می کند تا این حس لطیف رشد پیدا نکند.
ورونیکا (فاضلی) با بیان اینکه «یک فرد تازه مسلمان شده چیزی با ارزش یافته و تشنه عمل به احکام است» متذکر شد: احکام، زمینی محکم برای حرکت میسازد و دشمن از غفلت ما نسبت به احکام بهره می گیرد؛ رعایت احکام معنویت را بالا می برد و شرط ورود به شیعه معنویت است؛ شیعه یعنی امامان با باطن و قلب های ما کار دارند و به دنبال تزکیه و تربیت نفس هستند.
شیرین ترین و تلخ ترین لحظه زندگی
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این پرسش که شیرین ترین و تلخ ترین لحظه زندگیتان چه زمانی بود، بیان داشت: زندگی در حکومت کومونیستی و بی دینی که 30 سال به طول انجامید تلخ ترین دوره زندگیم بود و در آن دوران همواره به خود می گفتم این نمی تواند حکمت زندگی باشد؛ چگونه می توان بدون هیچ الگو و راهنمایی به زندگی ادامه داد.
این بانوی مسلمان شده، با اشاره به شیرین ترین لحظه زندگی اش گفت: شیرین ترین لحظه زندگیم زمانی است که در حرم حضرت معصومه (س) یا بر سر سفره های اهل بیت(ع) می نشینم و برای مظلومیت اهل بیت (ع) و ظلمی که به آنها روا شده اشک می ریزم.
ورونیکا (فاضلی) در پاسخ به این پرسش که آیا حجاب باید در ایران اجباری باشد یا نه، تاکید کرد: به نظر من نبودن حجاب در ایران باعث آسیب های اجتماعی بیشتری خواهد شد و هر مسلمانی موظف است قوانین الهی را رعایت کند و هر روز بیش از پیش رشد کند.
وی خاطرنشان کرد: حجاب منیت هر فرد را کنار می زند و به او ارزش می بخشد؛ هر انسانی باید ارزش خودش را درک کند و اگر درک کرد نیازی به تاکید احکام ندارد؛ زیرا خودش اقدام به عمل می کند؛ بنابراین کرامت واقعی زن در حجاب حس می شود و این کرامت را از حضرت زهرا(س) داریم.
خانم ها اين مطالب رو با دقت بيشتري بخونن. به نظر من بايد امثال ايشون که از يک دين ديگه به اسلام روي اوردنو به تمام محافل و مجامع زنانه ببرن تا اونا بتونن با ايجاد ارتباط با خانوم هاي ديگه فلسفه تغيير ديدگاه هاشونو تفهيم کنن.
سلام.چرا مرتب از نام قبلي ايشان استفاده مي کنيد ايشان مسلمان شده اند و نامشان را تغيير داده اند ابتداي متن يکبار نام سابقشان را در پرانتز بياوريد کفايت مي کند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.