کد خبر:۳۱۲۶۸۹
نماینده یونسکو در آلمان:

محققان ایران برای حفظ هویت خود مقالات خود را به فارسی منتشر کنند

نماینده یونسکو در آلمان گفت: محققان ایران برای حفظ هویت خود باید در کنار زبان انگلیسی، مقالات خود را به زبان فارسی نیز منتشر کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، پروفسور کریستوف وولف امروز در سمینار علمی فرآیند اجتماعی شدن کودکان با تاثیر بر آداب، سنن و رفتارهای اجتماعی که با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان داشت: انتشار مقلات علمی به زبان انگلیسی نه تنها در آلمان بلکه در کشورهای مختلف دنیا مشکل ساز و در واقع موجب کمرنگ شدن آداب و سنن ملت ها شده است.
 

وی با بیان اینکه محققان ایران برای حفظ هویت خود باید در کنار زبان انگلیسی مقالات خود را به زبان فارسی نیز منتشر کنند، افزود: در قرن نوزدهم زبان فرانسوی و در قرون وسطی زبان لاتین زبان علمی دنیا بود و امروز زبان انگلیسی این نقش را ایفا می کند.
 

نماینده یونسکو در آلمان گفت: توصیه من به پژوهشگران و محققان ایرانی این است که پژوهش های آنها در زمینه مسائل بومی باشد و مقالات علمی خود را نیز به زبان فارسی منتشر کنند؛ اما اگر می خواهند تاثیر بین المللی داشته باشند، می توانند آنها را به زبان انگلیس منتشر کنند.


وولف ادامه داد: اگر چه آداب و سنن در جوامع کمتر شده و ملموس نیستند؛ اما آداب و رسوم در سطح گروه ها به شدت مورد توجه است؛ به عنوان نمونه در بین مسلمانان آلمان آداب و رسومی وجود دارد که به شدت به آنها پرداخته می شود؛ اما همین آداب و سنن در بین دیگر گروه ها جایگاهی ندارند.


وی تصریح کرد: آداب و سنن می توانند یک پیوستار اجتماعی را ایجاد و از نسلی به نسل دیگر منتقل شوند و این موضوع برای انسجام خانواده و محیط اجتماعی بسیار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار