کد خبر:۲۶۹۶۸۱

بررسی راه‌های گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پیام‌نور فارس

راه‌های توسعه و ترویج فرهنگ پذیرش تذکر لسانی در دانشگاه و لزوم تبیین آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر در زندگی فردی و اجتماعی امروز در جلسه‌ای در دانشگاه پیام‌نور فارس مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در جلسه مشترک شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور که امروز با ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در دانشگاه پیام نور شیراز تشکیل شد، راه های توسعه و ترویج فرهنگ پذیرش تذکر لسانی در دانشگاه، برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و لزوم تبیین آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر در زندگی فردی و اجتماعی مورد بررسی و اظهار نظر قرار گرفت.


در این جلسه مهرداد احمدی، سرپرست معاونت دانشگاه پیام نور استان فارس با اشاره به ارزش، ویژگی ها، آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها افزود: گفتار و عملکرد اخلاقی افراد می تواند مهمترین و اصلی ترین تذکر در امر به معروف محسوب شود.

 

وی در خصوص چگونگی توسعه فرهنگ تذکر لسانی گفت: در امر به معروف و نهی از منکر باید رویکرد عملگرا و پژوهشی داشت و با انتخاب جمله مناسب، حفظ اخلاق، گفتار و همچنین انتخاب بهترین و مناسب ترین جمله کارشناسی شده، تذکر لسانی صورت پذیرد.
 

معاون دانشگاه پیام نور استان فارس با بیان اینکه رهنمودها و فرمایشات مقام معظم رهبری باید سرلوحه تمام اقدامات اجرایی ما باشد، افزود: باید بسترهای لازم برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، تریبون آزاد دانشجویی، جلسات گفتمان های نقد و بررسی در دانشگاه فراهم شود.


روشن ضمیر، قائم مقام دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر فارس نیز بر لزوم توسعه فرهنگ پذیرش تذکر لسانی با هدف نقد پذیری در مراکز علمی و آموزشی تاکید کرد و بیان داشت: باید به آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر در سبک زندگی فردی و اجتماعی و همچنین آثار شوم ترک این فریضه الهی به صورت جمعی و عملی پرداخته شود.

 

وی تصریح کرد: باید افراد جامعه احیا تذکر لسانی را یک وظیفه همگانی، فریضه الهی و یک عزت و اقتدار ملی و اجتماعی، برای خود بدانند و همسو و هم جهت با دیگران آن را به یک فرهنگ تبدیل کنند؛ به طوری که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود که در این خصوص می توان از روش ایجابی از جمله فعالیت های تربیتی، فرهنگی و آموزشی در جهت تبیین، تشریح و ترویج احکام و فرامین نورانی فریضتین استفاده کرد.

 

معاون دانشگاه پیام نور استان فارس با تاکید بر رعایت تقوای الهی و دوری از منکرات گفت: باید از فضا و فرصت های موجود استفاده کرد و دستگاه های اجرایی از جمله دانشگاه ها، فضای لازم را جهت نقد، بررسی و کار علمی به وجود آورند و با تقویت باورها و نگاه ها، آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر را در معرض دید افراد جامعه بخصوص نسل جوان جامعه قرار دهند تا از این طریق بسیاری از مشکلات جامعه حل شود.

 

روشمن ضمیر گفت: اولین همایش عاشورای حسینی و فرهنگ عمومی در آستانه هفته احیا امر به معروف به میزبانی دانشگاه پیام نور شیراز با هدف ترویج احیا تذکر لسانی به عنوان یک وظیفه عمومی برگزار می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار