حجت الاسلام حسن لی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قزوین، در تبیین فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: خداوند متعال وقتی در قرآن کریم به معرفی امت پیامبر(ص) می پردازد، می فرماید: شما بهترین امت هستید؛ چراکه امر به معروف و نهی از منکر می کنید؛ در حالی که به خدا ایمان دارید.
وی افزود: انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، یکی از راه های تفکیک درجه و افضلیت امت اسلامی بر امت های پیشین محسوب می شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه غیرانتفاعی البرز ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه عمومی است و تکلیف آن بر همه مردم می باشد، طبق آیات قرآن یک عمل خصوصی هم می خواهد که باید گروهی تشکیل شده و با برخورداری از اختیارات قانونی در صورت تکرار از راه قانونی اقدام کنند.
حسن لی به امر عفاف و حجاب در دانشگاه اشاره کرد و گفت: نهاد رهبری در خصوص عفاف و حجاب در دانشگاه مکلف بر تذکر است و باید کمیته انضباطی و حراست هم اعمال قانون کنند.
وی اساتید دانشگاه را مهم ترین افراد تاثیرگذار در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه دانست و افزود: والدین در خانه به این امر توجه کنند و باید این فریضه از مقاطع پایین تر از دانشگاه جدی گرفته شود و اساتید در دانشگاه نقش مهمی در ادامه این شیوه تربیتی در دانشگاه ها هستند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه غیرانتفاعی البرز تصریح کرد: امام حسین(ع) هنگام حرکت به سوی کربلا هرکجا که امکان سخنرانی بود می ایستادند و هدف خود را از قیام بیان می کردند، و می فرمودند: من برای ایجاد فساد بین مسلمین قیام نمی کنم؛ بلکه برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم.
حسن لی خاطرنشان کرد: یکی از بالاترین منکرها قرارگرفتن حاکمی مانند یزید در راس حکومت است و از بالاترین معروف ها بودن امام بر حق در جامعه است و ملت ایران باید مفتخر باشد که سایه ولایت فقیه به عنوان بالاترین معروف ها، بر آن حاکم است.