انتشار 4 نشريه در دانشگاه لرستان
مهدي اميد در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در خرم آباد، گفت: ششمين شماره از گاهنامه «پريسک» به طور ويژه به مبحث انقلاب و عاشورا پرداخته است.
وي تصريح کرد: در اين نشريه به موضوعاتي از جمله گفتمان حسيني، اهداف قيام حسيني، مقدمه اي بر چرايي حادثه عاشورا، نهضت عاشورا و انقلاب اسلامي، امام خميني(ره) انقلاب اسلامي و نهضت عاشورا و مسابقه اي با موضوع انقلاب و عاشورا برگرفته از کتاب قيام امام حسين(ع) تاليف مرحوم سيد جعفر شهيدي پرداخته شده است.
مسئول اجرايي دفتر نشريان دانشجويي دانشگاه لرستان اظهار داشت: اين نشريه با تيراژ 1000 نسخه به مديرمسئولي دکتر روح الله بهرامي و سردبيري دکتر علي نوري منتشر شده است.
اميد با اشاره به انتشار سيزدهمين شماره از گاهنامه «هم اتاقي» تصريح کرد: به مناسبت فرا رسيدن هفته خوابگاه ها، نشريه «هم اتاقي» در600 تيراژ در خوابگاه هاي دانشجويي منتشر شد.
وي گفت: در اين نشريه مطالب طنز، دست نوشته هاي دانشجويي، اخبار خوابگاهي و فرهنگي و مسابقه گنجانده شده است.
مسئول اجرايي دفتر نشريان دانشجويي دانشگاه لرستان افزود: نشريه «هم اتاقي» به مديرمسئولي سجاد رحيمي و زير نظر شوراي سردبيري منتشر شده است.
اميد تصريح کرد: دومين شماره از نشريه سياسي «دريچه» وابسته به بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان نيز با رويکرد جديد در اين دانشگاه منتشر شد.
وي اذعان داشت: در اين نشريه بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان به مباحثي نظير هشت سال مبارزه با مفاسد اقتصادي، در حاشيه الحاق سازمان حج و زيارت به سازمان گردشگري و صنايع دستي، در دانشکده اقتصاد و علوم اداري چه خبر است؟، از رکسانا صابري تا طلبه سيرجاني و اسلامي کردن دانشگاه ها پرداخته است.
مسئول اجرايي دفتر نشريان دانشجويي دانشگاه لرستان گفت: نشريه «دريچه» با تيراژ 1000 نسخه به مديرمسئولي سعيد ايماني فرد و زير نظر شوراي سردبيري منتشر شده است.
اميد از اخذ مجوز براي سه گاهنامه «مکعب»، گاهنامه «دانش و ورزش» و هفته نامه «برگ فرهنگ» در کميته ناظر بر نشريات دانشگاه لرستان خبر داد و اظهار داشت: نشريه «مکعب» وابسته به دانشکده فني و مهندسي و برگرفته از نام چهار رشته معدن، کامپيوتر، عمران و برق اين دانشکده، گاهنامه «ورزش و دانش» وابسته به اداره کل تربيت بدني دانشگاه لرستان و «برگ فرهنگ» وابسته به اداره امور فرهنگي و فوق برنامه اين دانشگاه است.
وي تصريح کرد: سومين و چهارمين شماره از نشريه «برگ فرهنگ» ويژه جشنواره ملي حرکت در اين دانشگاه منتشر شده است و در آن گلچيني از فعاليت هاي صورت گرفته در همايش ها و سمينارهاي انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه لرستان از سال 84 تا 86 و اخبار انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه پرداخته شده است.
مسئول اجرايي دفتر نشريان دانشجويي دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: اين نشريه به مديرمسئولي دکتر علي نوري و سردبيري مهدي اميد منتشر شده است./انتهاي پيام/