کميته اصلاح الگوي مصرف در دانشگاه شهرکرد تشکيل شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد در اولين جلسه اين کميته که روز گذشته 23 ارديبهشت ماه در دفتر معاونت اداري و مالي دانشگاه شهرکرد تشکيل شد، ده نفر از مديران دواير مختلف اين دانشگاه حضور داشتند.
در اين جلسه دکتر قنبريان معاون اداري و مالي دانشگاه شهرکرد با تبيين ضرورت و لزوم تشکيل کميته اصلاح الگوي مصرف در دانشگاه، بر نقش مهم مديران مياني دانشگاه در اجراي مصوبات اين کميته و اصلاح الگوي مصرف در دانشگاه تأکيد کرد.
بر پايه اين گزارش اصلاح روشهاي آبياري فضاي سبز، نصب کنتور آب، برق و گاز در واحدهاي مختلف، نصب شيرهاي ترمو استاتيک و شيشه هاي دو جداره به جاي شيشه هاي معمولي از مهمترين مصوبات اين جلسه بود.
خاطر نشان مي شود اين کميته بنابر فرمايشات مقام معظم رهبري در نامگذاري امسال به عنوان سال اصلاح الگوي مصرف و با توجه بر لزوم اجراي اين مهم در کليه سازمانها و دستگاههاي اجرايي کشور، در اين دانشگاه تشکيل شد.
گفتني است اين کميته هر 15 روز يک بار جهت پيگيري امور مرتبط در دانشگاه شهرکرد تشکيل جلسه خواهد داد./انتهاي پيام/