به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بهرام افشارزاده در جمع خبرنگاران در خصوص نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش گفت: گزارش کاملی راجع به فعالیت کمیته ملی المپیک پس از انتخابات سال 87 تا امروز، ارائه کردم.
وی در ادامه افزود: صالحی امیری در این نشست کلیتی از استراتژی اخلاق در ورزش به عنوان مسئله ای که باید به آن توجه شود، بیان نمود و بر احیای پیشکسوتی در ورزش تأکید کرد.
دبیر کمیته ملی المپیک یادآور شد: در این نشست راهکارهای لازم جهت بهبود ورزش کشور، سیاست های مشترک ورزش و کمیته و نیز مسائل مربوط به بودجه و خودکفایی فدراسیون ها و رویکردهای ورزش مطرح شد.
افشارزاده تأکید کرد: در این جلسه قرار شد بودجه فدراسیون ها با هماهنگی کمیته و با توجه به فعالیت ها، نیازها و مسابقات برون مرزی آنها تعیین شود.
دبیر کمیته ملی المپیک افزود: کمیته تدارکات نیز در ستاد اجرایی برای برگزاری بازی های آسیایی و المپیک تشکیل شد و همچنین جهت تخصیص اعتبارات برای برنامه های تدارکاتی فدراسیون ها، با کیومرث هاشمی، نصرالله سجادی، مناف هاشمی و کرباسیان کمیته ای را تشکیل دادیم.
وی تصریح کرد: اولویت اصلی در تخصیص بودجه، فدراسیون های کشتی، وزنه برداری، تکواندو، دو و میدانی، والیبال، بسکتبال و تیراندازی است.
افشارزاده افزود: ثبات، انسجام و تداوم کارها همراه با همبستگی مورد تأکید سرپرست وزارت ورزش قرار گرفت و وی اعلام کرد که باید امانت دار ورزش بود و از انسان هایی که در مجامع بین المللی تجربه دارند، استفاده کرد.
دبیر کمیته ملی المپیک افزود: 3500 فضای ورزشی وجود دارد که وزارت ورزش بر واگذاری آن به افراد تأکید می کند؛ چرا که تأمین هزینه های آن برای وزارتخانه سنگین است.
وی در پایان گفت: باشگاه ها، بخصوص استقلال و پرسپولیس هزینه های سنگینی دارند و با توجه به اینکه وزارت ورزش و فدراسیون باید در تأمین بودجه آن دخالت کند باید هر چه سریعتر به افرادی که صلاحیت دارند، واگذار شوند.