آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۰۸۴
واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

پول یک بازیکن معمولی می‌تواند صرف پایه‌ها شود / دلیل فراموش شدن استعدادها نبود استراتژی است

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: علت این که استعدادهای جوان خود در فوتبال را به فراموشی سپردیم، این بود که استراتژی نداشتیم.
پول یک بازیکن معمولی می‌تواند صرف پایه‌ها شود / دلیل فراموش شدن استعدادها نبود استراتژی است

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد دلیل فراموشی زودهنگام ستارگان جوان و نوجوان در فوتبال کشورمان گفت: به اعتقاد من دلیل اصلی آن عدم برنامه ریزی است؛ اگر در فوتبال برنامه ریزی وجود داشته باشد و در عین حال افراد در جایگاه خودشان قرار گرفته باشند و نکته مهم تر اینکه توجه به تمام رده های سنی وجود داشته باشد و بر اساس سیستم رو به جلو حرکت بشود و در کنار این موارد استراتژی از پایه به سمت بزرگسالان وجود داشته باشد، می توانیم در رده سنی نوجوانان رو به جلو حرکت کنیم.

 
مدیر عامل سابق استقلال ادامه داد: علت این که ما در گذشته استعدادهای جوان خود را به فراموشی سپردیم، این بود که استراتژی نداشتیم؛ اکنون هم اگر بخواهیم مانند گذشته عمل کنیم نشان دهنده این است که ما فاقد استراتژی هستیم و به دنبال حل مقطعی مشکلاتیم، ولی اگر به جای حل مقطعی مشکلات به دنبال برخورد هدفمند با مسائل برویم و بر اساس برنامه از پیش تعیین شده حرکت کنیم، می توان با اطمینان گفت بحث پایه ها در فوتبال ما یک قوام منطقی پیدا می کند.
 
وی افزود: باشگاه ها می توانند پول یک بازیکن معمولی خود را در قسمت پایه ها خرج کنند، ولی چون برنامه و هدفمندی وجود ندارد و نگاه ما به فوتبال یک نگاه صرفاً نتیجه گراست، همواره به خاطر از دست دادن استعدادها ضربه خورده ایم؛ نقطه چالش ما در بحث باشگاهی و ملی نیز همین مسئله است.
 
واعظ آشتیانی در مورد جایگاه برنامه ریزی در کشور گفت: الان آقای علی دوستی زحمت می کشد و برنامه خودش را پیش می برد؛ اگر این برنامه با برنامه کلان فدراسیون فوتبال اتصال داشته باشد مطمئناً حمایت از تیم نوجوانان پس از این مسابقات ادامه خواهد داشت، ولی اگر این حمایت ها صورت نگیرد نشان دهنده این است که برنامه های ما پیوسته نیست.
 
مدیرعامل سابق استقلال تصریح کرد: برنامه ریزی زمانی می تواند نتیجه دهد که ما نظارت و کنترل بر برنامه خود را توسط افراد آگاه انجام دهیم؛ اگر ما برنامه ریزی و استراتژی داشته باشیم، ولی افراد کارآمد نداشته و فاقد هدف باشیم و فرآیند برنامه ما به خوبی نظارت و کنترل نشود، راه به جایی نخواهیم برد.
 
وی در مورد راهکارهای افزایش توجه به استعدادها گفت: هدف گذاری موضوع بسیار مهمی است؛ این هدف گذاری باید پایه های علمی و منطقی داشته باشد؛ چرا که هدف گذاری که پایه های علمی و منطقی نداشته باشد راه به جایی نخواهد برد.
 
واعظ آشتیانی تصریح کرد: ما نمی توانیم بر اساس احساسات برنامه ریزی کنیم؛ برنامه ریزی باید بر اساس مسائل موجود، وضعیت آینده و شرایطی که در طول برنامه ریزی رخ می دهد، انجام شود و مورد تجزیه تحلیل قرار بگیرد.
 
مدیرعامل سابق استقلال افزود: ما نمی توانیم به طور خیالی و خوش بینانه برنامه ریزی کنیم؛ هر برنامه ریزی در طول زمان با مشکلاتی مواجه خواهد شد که می توان با رویه های منطقی آن ها را حل کرد، ولی اینکه ما فکر کنیم برنامه ریزی یک کار ساده است، این بزرگترین خطا و اشتباه ما خواهد بود.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ریزی، فرد برنامه ریز می خواهد و این طور نیست که ما فکر کنیم فقط افراد باتجربه می توانند برنامه ریزی کنند؛ برنامه ریزی یک علم است و تلفیقی از علم و تجربه می تواند برنامه ریزی را به سرانجام برساند؛ ما در برنامه ریزی باید از تخصص های علوم انسانی استفاده کنیم و باید افرادی را داشته باشیم که بتوانند آینده را ببیند و بتوانند آینده را برای ما تحلیل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار