به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در این دیدار که جعفر توفیقی مشاور عالی وزیر علوم و میلیمنفرد معاون آموزشی حضور داشتند، راههای همکاری هر چه بیشتر دانشگاه آزاد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اعتلای آموزش عالی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
میرزاده در این جلسه ضمن تبریک به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت کسب رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی، همکاری با دولت تدبیر و امید را از سیاستهای راهبردی دانشگاه آزاد برشمرد و گفت: همکاری دانشگاه آزاد با وزارت علوم در موفقیت آموزش عالی اعم از دولتی و غیردولتی بسیار ضروری است.
وی با تأکید بر همکاری دانشگاه آزاد با وزارت علوم در چارچوب اهداف ملی، گفت: نتیجه همکاری این دو ارگان توسعه آموزش عالی کشور را در پی خواهد داشت و موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی را موفقیت وزارت علوم میدانیم.
میرزاده درباره برگزاری آزمون مستقل در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی مقید به اجرای قانون است و مصوبات کارگروه متشکل از وزارت علوم، بهداشت، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی را ملاک عمل در پذیرش دانشجو میداند.
سرپرست دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: قانون سنجش و پذیرش دانشجو نیاز به اصلاح دارد چرا که رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این قانون به عنوان ناظر و بدون حق رأی است که این ظلم به جایگاه موثر و بسیار مهم دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی کشور است.
میرزاده در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای وزیر و معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر همکاری دانشگاه آزاد و پذیرش مرجعیت وزارت علوم تأکید کرد.
در ادامه این جلسه فرجیدانا با بیان اینکه باید استرس و نگرانی را از داوطلبان کنکور دور کنیم، گفت: تعدد آزمون به رفع استرس داوطلبان کمک شایانی می کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر حمایت از فعالیتهای دانشگاه آزاد تأکید کرد.
جعفر میلیمنفرد معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با تأکید بر گسترش همکاریهای دانشگاه آزاد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با اشاره به موارد مطرح شده از سوی معاون آموزشی، پژوهشی و رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: باید به وزارت علوم فرصتی داده شود تا موضوع پذیرش دانشجو در پردیس های علوم و تحقیقات و سایر واحدها بررسی نهایی صورت گیرد تا ایرادی در اطلاعرسانی و چاپ دفترچه آزمون دانشگاه آزاد به وجود نیاید.
در ادامه این دیدار معاونان آموزشی، پژوهشی و رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد به ارائه موضوعاتی همچون رفع موانع رشتههای مصوب پردیسهای علوم و تحقیقات حسب توافق سال 1391 برای پذیرش دانشجو در سالهای 91 و 92 و ادامه آن در سال 1393 به اندازه پذیرش سال 1390، اجازه تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی به دانشجویان، ایجاد مزیت برای اعضای هیئتعلمی دانشگاههای دولتی در ارتقاء آنها از محل همکاری با دانشگاه آزاد از جمله چاپ کتاب، مقاله، راهنمایی و مشاوره پایاننامهها پرداختند.
همچنین اعطای امتیاز و مجوز به دانشگاه آزاد جهت ارزیابی، رتبهبندی و ثبت اختراعات با راهاندازی کمیتههای تخصصی مشابه سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی، موافقت جهت راهاندازی کمیسیون نشریات مستقل دانشگاه آزاد و پذیرش مصوبات این کمیسیون بدون محدودیت و حذف بوروکراسی طرح مجدد در کارگروههای وزارت علوم و یا کمیسیون نشریات، رفع تبعیض به منظور در نظر گرفتن رتبه علمی اساتید دانشگاه آزاد برای پرداخت حقالزحمه در دانشگاه دولتی که در تدریس و یا راهنمایی پایاننامهها با دانشگاههای دولتی همکاری میکنند از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
اعطای مجوز برای راهاندازی هیئت ممیزه مستقل برای واحدهای جامع دانشگاه آزاد مشابه دانشگاه دولتی مادر، راهاندازی و جذب دانشجوی دکترای پژوهشمحور در دانشگاه آزاد، رفع مشکلات مالی تأمین بودجه غذای دانشجویان و وام دانشجویی، حذف کنکور برخی از رشتههای کارشناسیارشد و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری با حمایت وزارت علوم از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
در ادامه این جلسه توفیقی مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قدمهای اساسی در راستای استانداردها برداشته و یکی از ارکان مهم آموزش عالی است.
وی تصریح کرد: جایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استانداردگذاری، نظارت بر آن و تثبیت استانداردهاست و باید متمرکز عمل کند.
در پایان جلسه مقرر شد وزارت علوم در مورد درخواستهای دانشگاه آزاد بررسی و نتیجه را برای اجرای موارد اعلام کنند.
شایان ذکر است در این جلسه فریدون رهنمای رودپشتی معاون اجرایی دانشگاه آزاد، ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد، حسین بلندی معاون آموزشی دانشگاه آزاد و ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز حضور داشتند.