آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۳۴۱
روستاآزاد در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

وزیر علوم می‌توانست به جای توفیقی از فرد بی‌حاشیه‌تری استفاده کند

رئیس دانشگاه شریف با بیان اینکه رویکرد مجلس و دولت باید بر تعامل استوار باشد، گفت: وزیر علوم می‌توانست به جای توفیقی از افراد ...

رضا روستاآزاد در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه واقعه عاشورا پیامی جهانی دارد، گفت: کشور ما بر فرهنگ دینی استوار است که در این مبنا، واقعه عاشورا دارای بالاترین پیام‌های اصیل‌ و معنوی است. 

 

وی با بیان اینکه اباعبدالله الحسین(ع) در 14 قرن پیش در اعتلای اسلام گام برداشتند، خاطرنشان کرد: این حرکت همچنان زنده است و حرکت دانشجویان که در اقدامی ابتکاری دسته های عزاداری سنتی به راه انداختند، برای زنده کردن این حرکت تاریخی بوده است.

  

رئیس دانشگاه شریف با بیان اینکه پیام عاشورای امسال در چالشی که ایران با سران استکبار دارد تعریف می‌شود، خاطرنشان کرد: پیام واقعه عاشورا این است که اگر در 14 قرن پیش امام حسین در صحنه کربلا حرکتی را انجام دادند، اکنون نیز ایران در مذاکرات ژنو به دنبال احقاق حقوق خود است که باید بگوییم تعبیر جالبی است که کربلا و عاشورای سال 92 همان مبارزه ایران با سران استکبار است و امیدواریم که به برکت عاشورا بتوانیم حقوق مردمان را بدست آورده و همان گونه که امام حسین(ع) توانستند پیروز میدان شوند ما نیز بر ظالمان زمانه پیروز شویم.

 

روستاآزاد در واکنش به انتصابات اخیر فرجی دانا گفت: به نظرم دولت و مجلس باید با یکدیگر همکاری و تعامل جدی داشته باشند تا بتوانند به دستاوردهای عمده ای برای حل مشکلات کشور برسند.

 

وی در پایان با بیان اینکه از دولت تدبیر و امید انتظار بیشتری می‌رفت، گفت: این که آقای توفیقی در سمت مشاور آقای فرجی دانا باشد، مشکلی نداریم، اما به نظرم وزیر علوم می‌توانست از فرد بی‌حاشیه‌تری برای این پست استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار