آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۱۵۵
میرزاده در جمع خبرنگاران:

دانشجویان دانشگاه آزاد بیمه تکمیلی می‌شوند/ علم دانشگاه آزاد را به ثروت تبدیل می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از ترم جاری یک میلیون و 600 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد سراسر کشور بیمه تکمیلی می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، حمید میرزاده صبح امروز در جمع اصحاب رسانه در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک به ملت ایران در مذاکرات ژنو و هفته بسیج گفت:‌ نهالی که در سال 58 کاشته شد هم اکنون به پایگاه تنومندی تبدیل شده که هر کس در این کشور مصالح خود را مصالح و منافع کشور بداند نمونه بارز بسیجی است.

 

وی با اشاره به فعالیت دو ماهه در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با همکاری و همفکری در سطوح مختلف و با بیش از 462 واحد و مراکز دانشگاهی در کشور اقداماتی را شروع کرده‌ایم که زمینه ساز توسعه کیفی دانشگاه آزاد در سطح ملی و منطقه‌ای در کوتاه مدت و بلند مدت خواهد بود.

 

رئیس دانشکاه آزاد اسلامی گفت: ‌امیدواریم با تحقق برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم بتوانیم خود را در سطح جهانی مطرح کنیم.

 

99 درصد امکانات دانشگاه از طریق شهریه‌ها تامین می‌شود

 

میرزاده در ادامه گفت: از 3000 میلیارد تومان بودجه سال 92 دانشگاه آزاد، بیش از 99 درصد آن از شهریه‌ها وصول می‌شود که راهی برای توسعه دانشگاه بوده و لازم است که برای سال آینده از امکانات این دانشگاه جهت توسعه کیفی دانشگاه بهره ببریم.

 

وی درباره اقدامات خود در این دو ماه گفت: تشکیل شورای اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد با مشارکت بسیاری از صاحب‌نظران، تشکیل شورای فرهیخته بانوان اسلامی برای عهده‌دار شدن روسا و مدیران دانشگاهی، تشکیل شورای عالی اطلاع‌رسانی و ارتباطات برای ارتباط بیشتر با رسانه، اسلامی شدن دانشگاه‌ها و انتخاب 50 عضو از 492 عضو روسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی به عنوان اعضای هیئت امنا از اقداماتی است که در طی این مدت انجام شده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به تغییرات جمعیتی و رشد سنی 18 تا 24 سال، تقاضا برای ثبت نام در برخی رشته‌ها کاهش یافته است.

 

میرزاده با اشاره به اینکه لازم است نمایندگان استان‌ها اختیارات تام این دانشگاه را به عهده بگیرند، اظهار داشت: قرار است 10 نفر از نماینگان تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از 31 روسای استانی انتخاب شوند و بر امور هیئت امنا نظارت کنند، این احکام بزودی صادر می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اصلاح تشکیلات دانشگاه نیز طراحی شده است، گفت: بزودی این اصلاحات به هیئت امنا اعلام می‌شود تا بتوانیم برای تحرک بیشتر دانشگاه آزاد، کاهش بوروکراسی و تجمیع واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه پاسداران اقدام کنیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قرار است از ترم جاری یک میلیون و 600 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی از سراسر کشور تحت پوشش بیمه تکمیلی برای درمان قرار بگیرند.

 

میرزاده از امضای تفاهم‌نامه این دانشگاه با معاونت عملی و فناوری رئیس جمهور خبر داد و گفت:‌ در این تفاهم‌نامه قرار است که همکاری ما با این معاونت برای توسعه مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان در دستور کار قرار بگیرد، می‌توانیم اولین حرکت خود در پردیس فناوری را در شهر تهران شروع کنیم و از این سند برای استفاده از امکانات معاونت علمی و فناوری در جهت تجاری‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان هماهنگی خواهیم داشت.

 

وی از بازنگری بخش‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های مقرراتی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت:‌ این آیین‌نامه جدید در قالب یک منشور چاپی و الکترونیکی در اختیار تمام واحدهای دانشگاه آزاد قرار می‌گیرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: ایجاد تشکل‌های دانشجویی در چارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، تقویت پژوهش‌های دانشجویی و سایر اقدامات فرهنگی که مورد علاقه دانشجویان است نیز از دیگر اقدامات ما خواهد بود.

 

میرزاده با اشاره به یکی از مشکلات این دانشگاه گفت:‌ ما برای تکمیل یک میلیون و 7 دهم مترمربع ساختمان به هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم و براساس خزانه‌داری، دانشگاه آزاد اسلامی سه میلیون و 700 هزار تومان بدهی دارد که امیدواریم بتوانیم برای تنوع‌بخشی این دانشگاه راه چاره‌ای بیندیشیم.

 

وی با اشاره به زیان‌دهی 130 واحد دانشگاهی گفت: ‌در این زیان‌دهی بیش از 72 میلیارد تومان متضرر شده‌ایم و ناچاریم از سازمان مرکزی امکاناتی را طراحی کنیم تا بتوانیم هزینه‌های لازم را بپردازیم.

 

صورت‌های مالی سال 91 به دانشگاه آزاد نرسید

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه صورت‌های مالی سال 91 تا کنون به دانشگاه آزاد اسلامی نرسیده است، گفت:‌ افراد زیادی به املاک و اموال دانشگاه آزاد اسلامی دست‌اندازی کرده‌اند که لازم است برای احقاق حقوق دانشجویان اقدام کنیم.

 

میرزاده گفت: ‌مطمئناً حرکت دانشگاه آزاد در چارچوب سیاست‌های رهبری است و نقشه راه ما نقشه جامع علمی کشور خواهد بود، بنابراین برنامه‌های سنواتی و برنامه پنج ساله توسعه و استراتژیک تا سال 1404 در این چارچوب حرکت خواهد کرد.

 

وی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد ایرانی اسلامی است که با تبعیت از چارچوب نظام انقلاب اسلامی و همکاری با دولت تدبیر و امید و تعامل با نمایندگان برای توسعه علمی کشور پیشگام خواهد بود.

 

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

میرزاده در خصوص سوال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره تعیین تکلیف دانشجویان ستاره‌دار دانشگاه آزاد اسلامی گفت: محرومیت و یا ادامه تحصیل این دانشجویان طبق حکم قضایی است و ما مطیع حکم قضایی هستیم.

 

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای تقویت حوزه پژوهشی و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه چه برنامه‌هایی در دست اجرا دارد، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ما تبدیل علم به ثروت در این دانشگاه است؛ البته کار پردردسر و پرزحمتی است و قرار است که با دانشجویان و فارغ التحصیلان سازوکارهایی داشته باشیم که بتوانیم در حوزه فناوری، خدماتی که مورد نیاز کشور است را ارائه بدهیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از گرفتاری‌های ما در این حوزه تامین منابع از شهریه‌های دانشگاه است.

 

میرزاده افزود: چون سازوکارهای حوزه پژوهشی شکل نگرفته، لازم است که مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان را تشکیل دهیم و در تعامل با سیستم بانکی و استفاده از دانشجویان تحصیلات تکمیلی قابلیت خود را ارتقا بخشیم.

 

وی گفت: امیدواریم با پیگیری این حوزه تا چند سال آتی بتوانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را توسعه بدهیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه و صنعت ارتباط خوبی نیست، گفت:‌ هر یک از این دو راه خود را ادامه می‌دهد؛ با وجود اینکه تلاش‌هایی شکل گرفته است باید راهکارهایی برای تقویت و توسعه این ارتباط نیز پیش بینی شود.

 

میرزاده در پاسخ به خبرنگار روزنامه ایران درباره فعال شدن واحد بین‌الملل آکسفورد و افزایش واحدهای برون مرزی اظهار داشت: برای توسعه واحدهای برون مرزی در کل کشور توانایی داریم که لازم است تعامل خود را با کشورهای عربی بیشتر کنیم، تعطیلی دانشگاه آکسفورد نیز به دلیل تیرگی رابطه ایران و اسرائیل بود که این واحد بزودی فعال خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: باید واحدهای کربلا، نجف و لبنان را فعال کنیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره افزایش امکانات معیشت کارکنان دانشگاه گفت:‌ یکی از برنامه‌های ما یکسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد با اعضای هیئت علمی بخش دولتی است، به دلیل مشکلاتی که در بخش منابع داریم، اگر منابع جدیدی پیدا کنیم، می‌توانیم برای اصلاح دستمزد حقوق اعضای هیئت علمی و جذب استادان بیشتر اقدام کنیم.

 

 زمان آزمون دکتری تخصصی تغییر نمی‌کند

 

میرزاده در پاسخ به سوال ایرنا درباره برگزاری آزمون‌های دانشگاه آزاد گفت:‌ طی جلسه‌ای که صبح امروز برگزار شد، قرار است که ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد در اواخر دی ماه 92 انجام شود که آزمون آن در خرداد 93 برگزار می‌شود؛ ثبت نام آزمون دکتری تخصصی سال 93 نیز در اواخر آذر جاری انجام می‌شود و برگزاری آن نیز به طور مستقل در بهمن 92 خواهد بود.

 

وی گفت: در برگزاری آزمون دکتری تغییری داده نمی‌شود.

 

تخلف در ارائه واحدهای پیش‌نیاز پیگیری می‌شود

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به پرسش روزنامه همشهری مبنی بر ارائه نشدن واحدهای پیش نیاز دوره‌های آزمونی و بدون آزمونی کاردانی و کارشناسی در برخی واحدهای دانشگاه‌ آزاد اظهار داشت: این روش غیرقانونی است؛ وظیفه ما اجرای قانون و شفاف کردن امورات دانشگاهی است؛ این مشکل به دوره مدیریت بنده مربوط نمی‌شود، بنابراین هر جا تخلفی صورت بگیرد با آن برخورد جدی کرده و این موضوع را نیز پیگیری می‌کنیم.

 

میرزاده در پاسخ به پرسش روزنامه فرهیختگان درباره حذف برخی رشته‌ها تصریح کرد: فقط رشته‌هایی حذف شده است که با وجود حذف کنکور و تخفیف شهریه دانشگاهی، متقاضیان آن نیز کاهش یافته و منجر به تشکیل کلاس‌ها نشده است.

 

برخورد با واحدهای متخلف برای دریافت شهریه اضافی

 

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر شکایت دانشجویان بوئین‌زهرا برای پرداخت شهریه‌ اضافی گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی فقط سه درصد شهریه افزایش یافته است؛ هر واحدی که بیش از این میزان شهریه دریافت کند باید آن را به دانشجو استرداد کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به پرسش تسنیم درباره جابه‌جایی ساختمان‌های معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت:‌ معاونت‌های پزشکی، اجرایی، هماهنگی، دفتر ریاست، همکاران ستادی و شورای راهبردی امور بانوان فرهیخته به سازمان مرکزی دانشگاه‌ آزاد اسلامی منتقل شده‌ و قرار است تا پایان اردیبهشت سال 93 نیز دیگر معاونت‌ها به این سازمان منتقل شوند.

 

میرزاده افزود: 16 هزار متر مربع زمین در پاسداران وجود دارد که قرار است با تصویب هیئت امنا به فروش برسد و از منابع آن برای دانشگاه استفاده شود.

 

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره عزل و انتصاب مسئولان دانشگاه آزاد اظهار داشت: تغییر روسای واحدهای این دانشگاه براساس شایسته‌سالاری است، بنابراین اگر تغییر صورت می‌گیرد به این دلیل است که آن فرد دارای شرایط مصوب شده نبوده، به همین دلیل افراد شایسته‌تری جایگزین می‌شوند و آن مسئول در واحدهای دیگر مشغول خواهد شد.

 

دانشگاه آزاد در انتظار انتصاب‌های جدید

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بنای ما اجرای قانون است، انتصابات جدید دیگری نیز در این دانشگاه خواهیم داشت که با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام خواهد شد.

 

معاونت پزشکی در دانشگاه آزاد تاسیس می‌شود

 

میرزاده در پاسخ به روزنامه جمهوری اسلامی مبنی بر فعالیت‌های دانشگاه در حوزه پزشکی اظهار داشت: تشکیلات گذشته درباره 70 مرکز حوزه پزشکی اصلاح می‌شود و در قالب پیشنهاد به هیئت امنا ارائه داده خواهد شد؛ به این ترتیب تاسیس معاونت پزشکی یکی دیگر از برنامه‌های ماست.

 

وی افزود: برای توسعه امور پزشکی و استانداردهای پزشکی باید تلاش بیشتری کنیم؛ بیمارستان‌های دانشگاه هم اکنون با ظرفیت‌های زیر 50 درصد کار می‌کنند و تجهیز بیمارستان فرهیختگان از دیگر برنامه‌هایی است که در دستور کار ما قرار دارد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه‌ آزاد اسلامی 11 بیمارستان دارد و 19 بیمارستان دیگر در دست ساخت است؛ امیدواریم تا سال آینده بتوانیم در حوزه پزشکی گام‌های موثری برداریم.

 

میرزاده با بیان اینکه تحصیلات تکمیلی پزشکی یکی دیگر از برنامه‌های ماست، گفت:‌ متاسفانه تا پیش از این وزارت بهداشت با دانشگاه تعامل خوبی نداشته، اما با وجود سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در این تعامل اتفاقات خوبی قرار است رخ بدهد.

 

وی درباره پرسش ایسنا درباره کاربرد هتل دانشگاه آزاد اظهار داشت: هتل این دانشگاه با کیفیت خوبی ساخته شده است، اما تا کنون نتوانسته ایم به جمع‌بندی کاملی در این باره برسیم؛ محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه نیز مطالعاتی در این باره انجام داده است و با توجه به بدهی‌هایی که در حوزه آموزش و پژوهش وجود دارد امیدواریم بتوانیم استفاده بهینه‌ای از این هتل داشته باشیم.

 

در ادامه محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش اظهار داشت: مساحت هتل دانشگاه آزاد حدود 40 هزار متر مربع و دارای 700 اتاق و تمام امکانات یک هتل پنج ستاره است و هدف ما ارائه سرویس و خدمت‌رسانی به بیمارستان فرهیختگان، استادان، دانشجویان و پرسنل دانشگاه در سراسر کشور به عنوان مشاوران مستقر در تهران است.


هاشمی افزود: 50 درصد این هتل با این امکانات پر می شود و 50 درصد باقیمانده به همت مردم، تجار و مسافران تامین می گردد.

 

وی گفت: هم اکنون در حال مذاکره با کسانی که از هتل بهره برداری می کنند، هستیم و امیدواریم بتوانیم از این هتل خدمات چندمنظوره ای ارائه بدهیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه در پاسخ به ادامه این پرسش درباره توسعه کمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه طی 30 سال گذشته از نظر کمی توسعه خوبی داشته است و بجز رشته های مورد نیاز کشور و تحصیلات تکمیلی رشته پزشکی، توسعه کمی دیگری در دست اجرا نداریم.

 

میرزاده در پاسخ به پرسش خبرنگار پرس تی وی درباره رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی و بین المللی گفت: رتبه دانشگاه آزاد اسلامی براساس پایگاه های علم سنجی جهانی در داخل کشور دارای رتبه 8 و در سطح بین الملل حدود 1323 است.


رتبه 8 و 1323 دانشگاه آزاد اسلامی در ایران و جهان


وی گفت: دانشگاهی که 70 درصد اعضای هیئت علمی آن را مربیان تشکیل می دهد، بیش از این نمی تواند دارای کیفیت بالایی باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به پرسش ایرنا درباره جدا شدن آزمون سراسری و آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: قرار است که چهارشنبه هفته جاری نحوه برگزاری این آزمون در سال آینده، طبق قانون مصوب اعلام شود که تصمیم نهایی آن در حضور وزیر علوم اتخاذ خواهد شد.

 

میرزاده گفت: یکی از علت های جدا شدن این دو آزمون آمادگی نداشتن فرد شرکت کننده در روز آزمون است.

 

وی در پاسخ به پرسش روزانه شرق درباره پیش بینی تغییرات شهریه گفت: تغییرات شهریه امسال، تنها افزایش سه درصدی بوده و برای تغییرات شهریه سال آینده، دو ماه پیش از پایان سال بودجه تصمیم گرفته می شود، در حالی که نمی توانیم میزان دقیق آن را اعلام کنیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره افزایش ارتقای دانشگاه های آزاد اسلامی نیز گفت: 40 دانشگاه را انتخاب کرده ایم و قرار است که در چهار سال آینده این دانشگاه جزو دانشگاه های تراز اول قرار بگیرد.

 

کمتر از 100 دانشجوی ستاره دار در دانشگاه آزاد اسلامی


میرزاده در پاسخ به پرسش همین خبرنگار در مورد تعداد دانشجویان ستاره دار نیز گفت: تنها کمتر از 100 دانشجوی ستاره دار در این دانشگاه داریم که ادامه یا توقف تحصیل آنها را حکم قضایی تعیین می کند.
 

وی در ادامه به پرسش دیگری از روزنامه جمهوری اسلامی درباره ورزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پاسخ داد و گفت: معاون ورزشی با معاونت دادکان در دانشگاه آزاد اسلامی احیا شده است؛ از برنامه های وی توجه به ورزش های قهرمانی، سازماندهی برنامه های ورزشی، جذب متخصصان ورزشی، اقدام برای ایجاد پژوهشکده ورزشی، برگزاری اردوهای ورزشی و ایجاد پایگاه های ورزشی است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابیان اینکه در حال حاضر فضاهای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی 500 هزارمترمربع است، گفت: اگر هیئت امنا تصویب کند، قرار است این دانشگاه مجموعه ای بزرگتر از ورزشگاه آزادی طی دو برنامه پنج ساله احداث کند که یکی از مکان های پیشنهادی آن دود فرودگاه امام خمینی (ره) است.

 

در این نشست تمامی معاون های دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۰
هر نکنه ؟ يا يه مبلغ فضايي بگه ؟ شما هرگز اين کار نمتوانيد اجرايي کنيد اين ـ و اين *
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار