به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، قدمی در حاشیه مراسم عزاداری ورزشکاران در کمیته ملی المپیک در خصوص برخی شبهات در مورد انتخاب پنج کارشناس در مجمع انتخابات این کمیته گفت: حدود یک ماه پیش در جلسه هیئت اجرایی چند نفر به عنوان مسئول انتخاب این کارشناسان انتخاب شدند.
وی در ادامه افزود: این مسئله در جلسه سه هفته پیش کمیته مطرح و قرار شد که سه شنبه گذشته نهایی شود؛ در نهایت گروه منتخب نام دو سه نفر کارشناس را اعلام کردند و ترکیب قطعی آنها مشخص شد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه افزود: شنبه گذشته نیز در مورد آیین نامه انتخابات جلسه ای برگزار و مصوب شد و در جلسه بعد به امضا رسید؛ ما باید دعوت نامه ها را هر چه سریع تر ابلاغ می کردیم تا یک ماه قبل از مجمع به دست مدعوین برسد.
قدمی تصریح کرد: در خصوص انتخاب شش ورزشکار نیز کمیسیون ورزشکاران تصمیم گرفت که IOC اعتقاد دارد نباید در تصمیم گیری آنها دخالت شود.
وی گفت: پیش نویس اولیه اساسنامه کمیته ملی المپیک که به IOC ارسال شد، شش کارشناس را در نظر داشت که دو نفر از آنها شامل وزیر ورزش و معاون تربیت وزارت آموزش و پرورش بود، اما IOC به حضور افراد دولتی ایراد گرفت و بعد از چندین بار مکاتبه، آنها در آخرین نامه خود اعلام کردند که ما با حضور وزیر مخالفیم، اما اگر مجمع تصمیم بگیرد، مشکلی نداریم.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: دو سه نفر از چند کارشناسی که انتخاب شده، کارمند وزارت ورزش هستند و نمی توانیم بگوییم که وزارت ورزش هیچ تصمیمی در این خصوص نگرفته است.
قدمی در خصوص انتخاب شش ورزشکار نیز گفت: سوریان به دلیل کسب مدال المپیک و دارا بود پنج دوره قهرمانی انتخاب شد؛ ساعی پرافتخارترین ورزشکار المپیک است، سلیمی در المپیک، قوی ترین مرد جهان شد و گزینه چهارم را نیز از بین احسان حدادی و میران انتخاب کردیم.
وی یادآور شد: از آنجا که احسان حدادی در آمریکاست و احتمال دادیم که در این مراسم شرکت نکند و همچنین به دلیل حضور جودو در چندین دوره اخیر المپیک، میران را انتخاب کردیم. از بین هشت بانویی که در المپیک حضور یافته اند، چون مدالی کسب نکرده اند، الهه احمدی به عنوان بانویی که بالاترین افتخار را کسب کرده و آرزو حکیمی به عنوان جوان ترین بازیکن المپیکی انتخاب شد.