گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ تراتئون نام یک بازی ایرانی است که به صورت اپیزودیک بوده و ادامه بازی عصر پهلوانان است. تراتئون در زبان باستانی ایران همان فریدون بوده که به معنی دارنده سه نیرو است.
در بازی تراتئون سه کاراکتر اصلی با نام های مهرداد جنگجو، آتار هنرمند و موبد وجود دارد که هر کدام از این شخصیت ها قسمتی از داستان را تشکیل می دهند.
این بازی اپیزودیک بوده و تابستان هر سال یک قسمت از آن منتشر خواهد شد. سازنده مجموعه بازی های عصر پهلوانان شرکت رسانا افزار شریف است.
تراتئون عنوانی است که خیلی ها در انتظار آن هستند. شاید هم یکی از دلایلش حضور موفق در نمایشگاه های مختلف بوده است. در سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران یکی از بازی هایی که مورد استقبال شدید بازدیدکنندگان قرار گرفت این بازی بود که از همان جا طرفداران زیادی را پیدا کرد.
داستان بازی
دراین بازی گیمر نقش مهرداد را دارد که یک پهلوان زبردست است و به فرمان بوراس به جنگ بیگانگان و موجودات اهریمنی خواهد رفت.
داستان بازی از اساطیر ایران الهام گرفته شده و در آن موجوداتی بی رحم شهر زابل را به ویرانه تبدیل می کنند و مهرداد جنگجو برای نجات بازماندگان به سپاه بوراس می پیوندد.
در جنوب غربی کشور موجوداتی عجیب و افسانه ای پدید می آیند و به شهر زابل حمله میکنند. شهر دفاعی در مقابل این موجودات بی رحم ندارد و حاکم شهر از دفاع کردن باز می ماند. از جنوب سپاهی به یاری مردم میآید.
بوراس است که با سپاهیانش به یاری مردم آمده و دشمن را به عقب می راند. دیو ها و هیولا ها به صحرا عقب نشینی میکنند.
شهر دیگر ویرانهای شده است و همه جا ی آن سوخته. اینجا دیگر جای زندگی نیست. بوراس مردم را به جایی پناه میدهد. زیر درخت گورکران. اما دشمن همچنان کینه دارد. نمیشود آنها را مهار کرد. مردم آرامش می خواهند. در این زمان است که بوراس مهرداد را فرا میخواند.
سبک بازی
تراتئون یک بازی اکشن نقش محور سوم شخص است که هر کدام از شخصیت ها در آن مسیری متفاوت از یک داستان را طی کرده و فقط با طی همه مسیرها و بازی کردن با همه کاراکترها رازهای داستان آشکار می شود.
در این بازی سعی شده از همه اصول های ایرانی در فرهنگ، معماری و دیالوگ ها استفاده شود و بازی علاوه بر جنبه سرگرمی دارای عمق فرهنگی نیز باشد.
این بازی با بهره گیری از داستان های کهن ایرانی ساته شده است. اینبازی به طور رسمی به عنوان عصر پهلوانان 2 معرفی شده است.
نقاط قوت بازی
صداگذاری بازی بسیار خوب کار شده مخصوصا موسیقی بازی که زیبا و متناسب ساخته شدهاست.
گرافیک بازی نسبت به بازیهای ایرانی و بازیهای قبلی شرکت سازنده پیشرفت بسیار خوبی داشته است و حرکات کاراکتر ها بسیار طبیعی کار شدهاست.
در بازی سلاح های متنوعی وجود دارد و این تنوع به بازیکن هیجان بیشتری میدهد. ایده پردازی خیلی خوب است و خوشبختانه از بازی های خارجی ایده ای گرفته نشده است.
شخصیتهای داستان
مهرداد
مهرداد لوطی است و به قدرت بدنی خویش اکتفا می کند. بذله گوست. او با تمام وجود کمر به خدمت بوراس بسته و زندگی خود را وقف مأموریت های گوناگون نظامی و امنیتی ساخته است. علی رغم ظاهر خشن خویش، روحیه ای ظریف و حساس دارد.
کندرو
کندرو، وزیر بوراس است. جدی، بی تعارف و رک.
بوجاگ
ساربان بوجاگ سرد و گرم روزگار را چشیده است و چیزهای زیادی می داند، شاید بیش از حد می داند. پخته، عارف مسلک، ساز می زند و مهربان است.
آرشای پزشک
آرشا شیفته علم پزشکی است، طبیب حاذق و دانا.
سورن
سورن افسر جوانی ست که از آرمان های خود کوتاه نمی آید. آرمانگرایی و صداقت برای او دردسر ساز می شود.
بوشاسپ
بوشاس عفریت یا هیولایی ست که روان آدمیان را آماج تیرهای زهرآگین خود ساخته است. فریب و توهم، ابزار اصلی اوست.
برزین
برزین بالاترین افسر تبعید به زابل است. امور امنیتی زابل به دست برزین سپرده شده است.
راهزن/ قلچماق
بی قانونی سرزمین، به راهزن ها جرات بخشیده است. آنها در کال کبوت مستقر شده و با جنگ افزار های جدید، تشکیلات شبه نظامی خود را قدرتمند تر ساخته اند. هیوار هیوار فروشندۀ دوره گردی ست که از هر مجالی برای به دست آوردن پول استفاده می کند.
ساما
ساما امور داخلی کاخ، به خصوص مسائل مربوط به سربازان را به عهده دارد. او دچار عقده خود کم بینی ست و به شدت از موقعیت خود دفاع می کند.