کد خبر:۲۷۷۹۴۳
نمایشگاهی در لیون فرانسه؛

«بازی‌های جدی»؛ بازی‌هایی که تنها برای تفریح و سرگرمی نیستند

هفته گذشته لیون فرانسه میزبان نمایشگاه جدید و خاصی بود؛ نمایشگاهی با نام «بازی‌های جدی».
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، هفته گذشته لیون فرانسه میزبان نمایشگاه جدید و خاصی بود. نمایشگاهی با نام «بازی‌های جدی». بازی‌های جدی بازی‌هایی هستند که هدف از طراحی آنها آموزش به مخاطبان و شبیه سازی و توسعه ارتباطات می‌باشد. این بازی‌ها تنها برای تفریح و سرگرمی طراحی نشده‌اند.
 
نمایشگاه «بازی‌های جدی» در دو روز و با بیش از 50 غرفه به ارائه آخرین تکنولوژی بازی‌های کامپیوتری موسوم به بازی‌های جدی پرداخت و توانست نظر بیش از هزاران بازدیدکننده را به خود جلب کند.
 
یکی از مسئولان این نمایشگاه  می‌گوید: بازی‌ها یکی از ابزارهای مهم برای انتقال یادگیری هستند که بیشتر برای تفریح و سرگرمی و انتقال هیجانات استفاده می‌شوند، اما چه بهتر است که با برگزاری هر چه بیشتر چنین نمایشگاه هایی بتوانیم به آموزش و یادگیری عمومی نیز کمک کنیم.
 
این مسئول ادامه می‌دهد: انسان در مواقعی که هیجان دارد میزان یادگیریش نیز بالا می‌رود؛ زیرا زمانی که بازی می کنیم سرگرم هستیم و از بازی لذت می بریم، می بریم و یا می بازیم همه اینها فرایند هیجان را موجب می شود، در نتیجه این شیوه بسیار موثری برای یادگیری است.
 
امسال نسل جدید عینک‌های هوشمند نیز در نمایشگاه به معرض دید درآمد. این عینک‌ها به بازیکن اجازه می دهد تا در دنیای مجازی غوطه ور شود. این عینک‌های هوشمند توسط یک مدرسه مهندسی در پاریس ساخته شده که البته هنوز وارد بازار نشده است. این عینک‌ها اوکولوس نام گرفته اند و حدود 250 یورو قیمت دارند.
 
با استفاده از این وسیله بازیکن یاد می‌گیرد تا از دسته‌ای خود برای گرفتن اشیای مجازی استفاده کند. سازندگان این دستگاه امیدوارند در آینده از آن به‌عنوان وسیله ای برای آموزش خلبانی و هدایت هواپیما استفاده شود.
 
همچنین در نمونه‌ دیگری از این بازی‌های آموزشی،  شرکتی با تولید یک بازی به مردم آموزش می دهد تا در صورت مواجهه با شخصی که قربانی سکته مغزی است به‌درستی اقدام کند. در این وضعیت، اکثر مردم نمی دانند که تا زمان رسیدن پزشک، چه باید کرد.
 
شرکت دیگری نیز ثابت کرده که افراد نابینا قادرند بازی‌های کامپیوتری انجام دهند. آنها یک شیء را لمس می کنند اگر جواب صحیح را لمس کنند، یک پیام اتوماتیک به آنها می گوید که پاسخ درست است. با این شیوه سازندگان این بازی ها امیدوارند افراد نابینا در یک موزه بتوانند آثار هنری را شناسایی کنند.
 
امیدواریم که با گسترش چنین بازی‌هایی بتوانیم علاوه بر افزایش میزان هیجان مثبت و گسترش یادگیری کودکان، آنان را از تبدیل شدن به کودکی خشن و منزوی دور نگه داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار