کد خبر:۲۷۷۸۱۱
معرفی بازی‌های ایرانی- 5؛

«عشق و نفرت»، بهترین بازی گیم کانکشن 2013 آلمان

بازی «عشق و نفرت» یکی از بازی های رایانه‌ای ساخته شده در مرکز رشد بازی‌سازی بنیاد ملی بازی های رایانه ای است.
گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ بازی «عشق و نفرت» یکی از بازی های رایانه‌ای ساخته شده در مرکز رشد بازی‌سازی بنیاد ملی بازی های رایانه ای است و نام تیم سازنده آن «نیو فولدر»است که با برنامه ریزی و هماهنگی معاونت بازرگانی و امور بین الملل این بنیاد در جشنواره گیم کانکشن  2013 آسیا شرکت کرد. 
 
عشق و نفرت
 
اعضای تیم سازنده بازی امیر عباس میثمی، پروانه فرازنده، شیرین عبدالحمیدی، هانیه جهانشاهی، آرش مکنت و مهرداد ملک احمدی هستند.
 
این بازی از نوع «پازل پلتفرمر» با مضمون اجتماعی بوده و در رقابت با ده ها طرح ارایه شده از کشورهای مختلف، به عنوان اثر برگزیده هیات داوران این جشنواره جهت دریافت جایزه ویژه معرفی شد.
 
 عشق و نفرت
 
جشنواره بین المللی گیم کانکشن در سه حوزه آمریکا، اروپا و آسیا برگزار شده که کشورهای مطرح در صنعت گیم از سراسر دنیا اقدام به معرفی آثار خود در این رویداد کردند.
 
این جشنواره از سال 2001 فعالیت خود را آغاز کرده و محلی برای گردهمایی حرفه ای های صنعت بازی های رایانه ای بوده و هر سال بازی‌سازان اصلی صنعت گیم سه بار در جشنواره های گیم کانکشن اروپا، آمریکا، و آسیا گرد هم می‌آیند.
 
عشق و نفرت
 
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تاکنون سابقه حضور در نمایشگاه و جشنواره  گیم کانکشن سال های 2009، 2010 و 2011 در فرانسه را داشته و امسال برای نخستین بار در جشنواره گیم کانکشن آسیا حضور دارد.
 
عشق و نفرت
 
در این بازی جالب شما آدمک سیاه هستید که به دنبال عشقتان هستید اما او به شما علاقه‌ای ندارد و تنها راه این است که زندانیش کنید.
 
برای این‌کار باید بگذرارید او دنبالتان کند و از قفس رد بشوید تا او زندانی شود.
 
این بازی  مراحل جالب و پیچیده ای دارد و به گفته تیم سازنده، ساخت بازی تا اردیبهشت سال 90 طول کشید و پس از آن بازی برای جشنواره گیم کانکشن فرستاده و جزء بازی‌های منتخب شده است.
 
این بازی با «گیم میکرگ» ساخته شده که موتور خوبی برای ساخت چنین بازی‌هایی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار