کد خبر:۲۸۰۴۰۷

ماده سفیدی که عامل ایجاد کشنده‌ترین نوع سرطان در ایران است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: کشنده‌ترین سرطان در کشور ما سرطان معده بوده که مهم‌ترین عامل در ابتلا به این بیماری، نمک است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر «نوذر نخعی» در نشست توجیهی کاهش مصرف نمک در نان اظهار کرد: ایران جزو شایع‌ترین کشور‌ها در ابتلا به سرطان معده است و کشنده‌ترین سرطان در کشور ما سرطان معده بوده که مهم‌ترین عامل در ابتلا به این بیماری نمک است.

 

وی افزود: علاوه بر تاثیر نمک در پوکی استخوان و ایجاد سنگ‌های کلیوی، از هر سه نفر در دنیا یک نفر مبتلا به پرفشاری خون است و در کشور ما حدود 71 درصد افراد بالای 25 سال با پرفشاری خون یا پیش پرفشاری خون دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

نخعی تصریح کرد: فعالیت فیزیکی، رژیم غذایی و کنترل استرس در درمان این بیماری موثر است که مهم‌ترین عامل رژیم غذایی و به ویژه با تاکید بر نان است.

 

وی بیان کرد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به این نتیجه دست یافته‌اند که کاهش مصرف نمک هم برای دولت کاهش هزینه داشته و هم بر سلامت جامعه اثربخش بوده است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: با کاهش فشار خون سکته‌های مغزی و قلبی نیز کاهش می‌یابد. در کشور ما سن سکته مغزی 10 سال جوان‌تر اتفاق می‌افتد که یکی از علل این بیماری پرفشاری خون است.

 

نخعی گفت: باید مصرف نمک را به حدی به مردم ارائه دهیم که به سلامت آن‌ها کمک کند که این گامی مثبت و در جهت رضایت خداوند خواهد بود.

 

 

منبع: جام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ياسر
-
۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۱
خدا بهترينهاي درگاهش رو نصيبتون کنه.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار