آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۳۲۵۶
حقیقت در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

تشخیص سرطان پستان با جدایی بیمار از جامعه همراه است

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی گفت: بیماران به محض اینکه متوجه می شوند سرطان پستان دارند از جامعه جدا می شوند.
تشخیص سرطان پستان با جدایی بیمار از جامعه همراه است

دکتر شهین حقیقت در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: زمانی که هزینه شناسایی غده ها و تومورهای سرطانی برعهده خود بیمار است و کشور بابت درمان بیماران هزینه ای پرداخت نمی کند، طبیعتاً وظیفه پزشکان این است که حداکثر مداخلات مورد تأیید مجامع خارج از کشور مثل انجمن ملی سرطان را به بیماران انجام بدهد.

 

وی افزود: مجمع سرطان اروپا به زنان توصیه می کند که سالی یکبار ماموگرافی انجام دهند ولی در مواردی که زنان در معرض خطر بیشتری قرار دارند مانند بیماری های ژنتیکی، تشخیص زود هنگام را توصیه می کند که البته در ایران در این مرحله بی توجهی صورت می گیرد.

 

این اپیدیولوژی است با اشاره به تشخیص زود هنگام سرطان پستان بیان کرد: تشخیص زودهنگام به امکانات کشور وابسته است و باید یک نسخه واحد برای تمام زنان کشور در مورد مبارزه با سرطان پستان داشته باشیم.

 

وی در ادامه اظهار داشت: سرطان پستان در غالب سه گروه پژوهشی تحت بررسی است، یک گروه به تشخیص و درمان سرطان پستان می پردازند (انواع روش هایی که برای درمان سرطان پستان می توانیم به کار بگیریم)، گروه دوم، گروه ژنتیک است که عمده ترین فعالیت این گروه شناخت عوامل پیش زمینه سرطان به خصوص عوامل زمینه ساز سرطان است و همچنین شناخت سایر عوامل خطر و گروه آخر به عنوان بررسی کیفیت زندگی در گروه سرطان است.

 

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی با اشاره به مشکلاتی که زنان مبتلا به سرطان پستان با آن مواجه اند، گفت: بیمارانی که تشخیص سرطان در مورد آنها داده می شود، از ابتدای تشخیص دچار مشکلاتی از ابعاد مختلف اجتماعی، خانوادگی، محل کار، ارتباط با فرزندان می شوند که در این افراد به دنبال این هستیم که با اقدامات تشخیصی و درمانی علاوه بر اینکه طول عمر فرد را افزایش دهیم کیفیت زندگی بیمار را نیز بهبود ببخشیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: شیردهی به عنوان یک عامل پیشگیری کننده از سرطان پستان مطرح بوده است و هست و از مواردی است که با صنعتی شدن جامعه که موجب کاهش مدت زمان شیردهی زنان شده است، باید به عنوان یک ابزاری که سلامت کودک را تضمین می کند و هم از جهتی موجب حفظ ارتباط مادر و فرزند می شود و از جهتی در پیشگیری از سرطان پستان تأثیر دارد.

 

حقیقت در مورد زمینه های خطرساز گفت: مهمترین عوامل خطر، زمینه ژنتیکی و وجود برخی عوامل خوش خیم است و این ها از عوامل تغییر پذیر است شیوه زندگی و توده بدنی فرد است که با فعالیت بدنی و متناسب نگه داشتن وزن بدن به نسبت جُثه می توانیم به نسبت زیادی از سرطان سینه جلوگیری کنیم.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار