گفتمان اصولگرايي توسعه اقتصادي توام با عدالت است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، محمد احمدآبادي امروز، نهم خردادماه در همايش آيه هاي تمدن اظهار داشت: يكي از ارزش هايي كه بسيج در فرهنگ و انقلاب ما براي هميشه ماندگار كرد، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت طلبي بود.
وي افزود: چشم تمام دوستداران و حتي دشمنان نظام به انتخابات پيش روي دوخته شده است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي خراسان رضوي در ادامه با اشاره به جايگاه بسيج دانشجويي در فضاي كشور اذعان داشت: بسيج دانشجويي چشم بيناي نظام است، بنابراين بايد مسائل را از بالا بنگرد.
احمدآبادي شاخص بسيج دانشجويي را گفتمان ولايت دانست و تصريح كرد: دانشگاه عرصه فكر و نقد است و جنبش دانشجويي بايد خصيصه هاي استكبارستيزي، آزادانديشي و عدالت خواهي را حفظ كند؛ چرا كه شاخص مقايسه دولت ها بر همين مبناست.
لازم به ذكر است، اين همايش در بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان خراسان رضوي و با حضور 70 نفر از فعالان بسيج دانشجويي برگزار شد./انتهاي پيام/