کد خبر:۳۰۶۴۱۹
حضوری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:‌

تغییر مکان سازمان ملل یک ضرورت است/ نگرانی جامعه جهانی از نفوذ روزافزون آمریکا در سازمان ملل

عضو شورای مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) گفت: با توجه به خوی مستکبرانه آمریکا، مستقل عمل کردن سازمان ملل بعید است.
مصطفی حضوری، عضو شورای مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره روادید ندادن آمریکا به ابوطالبی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل متحد گفت: عدم صدور روادید به ابوطالبی ثابت کرد که آمریکا موضع خصمانه خود علیه ایران را با وجود مذاکرات هسته‌ای حفظ کرده و کینه گذشته اش از ایران را در تمامی موارد به همراه دارد. این مسئله نشان‌دهنده آن است که مسئولان کشور ما باید بسیار سنجیده‌تر و با هوشمندی بیشتر در عرصه سیاسی با آنها که خلاف قوانین بین‌المللی رفتار می‌کند، برخورد نمایند.
 
وی با بیان اینکه اصل صادر نکردن روادید برای حضور نماینده ایران در سازمان ملل از سوی کشور آمریکا خلاف قوانین بین‌المللی است، خاطرنشان کرد: متاسفانه دبیرکل سازمان ملل اقدام محکمی را نسبت به این موضوع انجام نداد و این مسئله نگرانی جامعه جهانی از نفوذ آمریکا در سازمان ملل را به خوبی نشان می‌دهد.
 
عضو شورای مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام با اشاره به اینکه سازمان ملل باید مستقل باشد و اجازه حضور نمایندگان کشورهای مختلف در این سازمان را بدهد، اظهار داشت:‌ اقدامات آمریکا نباید بر تصمیمات سازمان ملل تاثیرگذار باشد و این مسئله نشان دهنده این است که افسار سازمان ملل در سال‌های متمادی در دست آمریکا بوده که البته این حقیقت روز به روز برای ما آشکارتر می شود.
 
حضوری ادامه داد: در موضوعات مختلف از جمله اتفاقاتی که در عراق، سوریه و افغانستان رخ داده، نقش آمریکا به وضوح مشاهده می‌شود، اما در این زمینه سازمان ملل اقدام جدی و منصفانه‌ای را انجام نداده است.
 
عضو شورای مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام گفت: آمریکایی‌ها در اداره سازمان ملل متحد سهم قابل توجهی دارند؛ اگر سازمان ملل به کشور دیگر منتقل شود و کشور مزبور متقبل هزینه‌ها شود، ادامه این روند، کار را برای آن کشور مشکل می‌کند، پس با این روش کشورهای ثروتمند سیطره و نفوذ خود را بر سازمان ملل حفظ خواهند کرد. با وجود اینکه ضرورت تغییر سازمان ملل به کشور دیگری احساس می‌شود، اما آنچه که در واقعیت با آن مواجه هستیم خوی مستکبرانه کشورهای ثروتمند و قدرتمند دنیاست، البته این ثروت از استثمار کشورهای دیگر بدست آمده، پس مستقل عمل کردن سازمان ملل بعید به نظر می‌رسد و سیطره پنج کشور قدرتمند دنیا بر سازمان ملل همچنان وجود خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار