کد خبر:۳۲۰۰۶۷

عکس جنجالی از خانه خدا و دروغ شاخدار مسئول سعودی

فرمانده امنیت حرم مکه مکرمه در واکنش به هتک حرمت خانه خدا توسط یک مامور سعودی ادعای عجیبی ارائه کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، فعالان صفحات اجتماعی روز گذشته تصویری از کعبه منتشر کردند که در آن یکی از نیروهای امنیتی رژیم آل سعود پای خود را دیوار خانه خدا قرار داده است.

انتشار این تصویر جنجال گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی به‌ راه انداخته است و مسلمانان و حتی مسیحیان از این اقدام ابراز تأسف و ناراحتی کرده‌اند.

فعالان اجتماعی از دایره قضایی عربستان خواستند که هرچه زودتر اقدامات لازم را علیه این پلیس که چهره او هم پیداست و شناختن او کار دشواری نیست، انجام بدهند.

آنان همچنین از دولت عربستان خواسته‌اند که نسبت به حفظ مقدسات اسلامی بیشتر کوشا باشد.

اما در اولین واکنش مقامات رژیم سعودی نسبت به این اقدام؛ «یحیی الزهرانی» فرمانده امنیت حرم مکه مکرمه گفت که عکسی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده واقعی است و طی دو روز گذشته گرفته شده اما در ادامه ادعای مضحکی را ارائه کرد.

وی اظهار کرد که علت جنجال به پا شدن در رابطه با این تصویر پوشیدن کفش این مأمور است در حالی که واقعیت امر این است که او جوراب پلاستیکی پوشیده است که تمامی کارکنان حرم مکه از آن استفاده می‌کنند و کفش نیست!!

الزهرانی در ادامه فقط به شکل ایستادن مأمور پلیس و تکیه دادن وی به دیوار کعبه ایراد گرفت.
 

فرمانده امنیت حرم مکه مکرمه در پایان گفته است که این فرد حدود 4 سال پیش به خدمت پلیس حرم مکه در آمده است و هیچ‌گونه تخلفی حتی غیبت و کوتاهی در انجام وظیفه از او دیده نشده است.

خانه‌ خدا از حرمت ویژه اى برخوردار است و خداوند بارى تعالى به این خانه نظر خاصى دارد. و کسى که به خانه کعبه بى احترامى کند و حرمت آن را هتک نماید، قطعاً مورد عقوبت دنیوى و اخروى خداوند قرار خواهد گرفت.
 

 

 

منبع: ابنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بنده
-
۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰
فرمانده امنيت حرم در مورد نداشتن کفش و پوشيدن نوعي پاپوش نرمي که ظاهراً شبيه کفش است ولي بيشتر شبيه جوراب روفرشي است که هنگام ورود به مسجدالحرام مي پوشند، درست گفته است، ولي مسئله اصلي اينجاست که اين قوم اساساً اعتقادي به حرم و حرمت حرم و . . . ندارند و آنرا سنگ و چوب و پارچه مي دانند، مگر اخلاف وهابي حرامزاده اينان حدود صد سال پيش بارگاه ائمه بقيع و ساير عتبات مقدسه را در مدينه خراب نکردند، حتي قصد تخريب حرم شريف نبوي را هم داشتند که ظاهراً مصري ها مانع شده اند! براي اينکه از چگونگي شکل گيري وهابيت در عربستان با انديشه و کمک انگلستان بيشتر آشنا شويد توصيه مي کنم کتاب " خاطرات همفر " جاسوس انگليسي را مطالعه بفرمائيد.
21
1
بدون نام
-
۰۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲
حالا کفش يا هرچي،مامور قشنگ لم داده به خانه کعبه انگار به متکا لم داده.
9
1
پربازدیدترین آخرین اخبار