کد خبر:۳۲۰۵۳۵
امکان دریافت ویدئوی باکیفیت متناسب با پهنای باند در کشور فراهم شد
پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر روشی برای ارتقای کیفیت ویدئوها ارائه کردند که کاربران متناسب با پهنای باند اینترنتی خود قادر به دریافت ویدیویی با کیفیت بالا خواهند بود.
سارا مشفقی مجری طرح، در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه با توجه به رشد روزافزون کاربردهای ویدئویی نظیر ویدئوی زنده، کنفرانسهای ویدئویی و دوربینهای نظارتی، چالشهای زیادی برای ارتباطات ویدئویی وجود دارد، گفت: تخصیص منابع در شبکه به نشستهای ویدئویی با نیازمندیهای کیفیت سرویسهای مختلف یکی از این چالشها است.
وی از ارائه طرحی برای افزایش کیفیت ویدئوها خبر داد و اظهار داشت: هدف از اجرای چنین پروژهای افزایش کیفیت ویدئوها است چرا که در نظر داریم تا در هنگام ارسال ویدئو بتوانیم کیفیت آن را بالا نگهداریم تا در هنگام دریافت با افت کیفیت مواجه نشویم.
مجری طرح با اشاره به اینکه هر ویدئویی شامل لایهها و فرمهایی است، تاکید کرد: در این طرح با همزمان در نظر گرفتن اولویت فریمها و لایههای ویدئویی گیرنده با توجه به پهنای باندی که دارد، میتواند ویدئوی با کیفیت بالا دریافت کند.
وی اضافه کرد: پیش از این در ارسال ویدئوها از روش یک لایه اصلی و چند لایه فرعی استفاده میشد اما در این طرح با همزمان در نظر گرفتن اولویت فریمها و لایههای ویدئویی تلاش شده است تا کاربران بتوانند ویدئویی متناسب با پهنای باند خود را دریافت کنند تا یک حالت استاندارد برای همه در نظر گرفته نشود.
مشفقی با تاکید به رویکرد تاثیرگذاری همزمان لایهها افزود: در صورتی که فرمها و لایهها به صورت هم زمان در یک ویدئو در نظر گرفته نشوند میزان بهینه شدن کیفیت ویدئو ارتقا نمییابد.
وی طرح ارائه شده را در مرحله تحقیقاتی دانست و عنوان کرد: تعیین کردن نیاز گیرنده و ارائه روشی برای بالا بردن هر چه بیشتر کیفیت ویدئوها از اهداف آینده این طرح است چرا که هر ثانیه بالا بردن کیفیت ویدئوها میتواند گام مهمی در دریافت ویدئوها محسوب شود.
مجری طرح با اشاره به کاربردهای این روش خاطر نشان کرد: این روش می تواند برای هر کاربری که به کیفیت ویدئو دریافتی توجه میکند، مناسب باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.