ضرورت افتتاح بازار دارایی فکری برای پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان
کد خبر:۳۲۱۰۳۰
معاون پژوهشی وزیر علوم:

ضرورت افتتاح بازار دارایی فکری برای پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از وجود بیش از 3 هزار واحد فناور در کشور خبر داد و گفت: افتتاح بازار دارایی فکری می‌تواند گامی بزرگی در پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان بردارد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، وحید احمدی در همایش بازار دارایی‌های فکری در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما با بیان اینکه در برحه کنونی تعداد زیادی نیروی انسانی در کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: دوره آموزش‌محوری و پژوهش‌محوری گذشته است و دهه کنونی دهه نسل دانشگاه‌های فناور‌محور و کارآفرین است.
 
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 150 مرکز رشد، 33 پارک علم و فناوری و 3300 واحد علم و فناوری در کشور وجود دارد اظهار داشت: انباشت منبع عظیمی از این مراکز علمی باید بتواند تحولی عظیم در حوزه علم و فناوری را شکل دهد.
 
معاون پژوهشی وزیر علوم اقتصاد سنتی را تنیده در تار و پود نظام حاکم کنونی عنوان کرد و تاکید کرد: فرهنگ معیوب اقتصاد سنتی یکی از چالش‌های پژوهش است.
 
احمدی نبود تفکری که دانش را به سرمایه تبدیل کند از معضلات عرصه پژوهش دانست و گفت: افتتاح بازار دارایی فکری می‌تواند گامی بزرگی در پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان بردارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار