به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، وزارت ورزش و جوانان نشان داد که برگزاری انتخابات های فدراسیون های ورزشی از اولویت های اصلی اش در موضوع ورزش محسوب می شود و دکنر نصرالله سجادی، معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش از ابتدای حضورش این موضوع را در دستور کار قرار داد و فدراسیون هایی که مدت ها بود با سرپرست اداره می شدند بالاخره سر و سامان پیدا کردند.
در این میان حضور برخی افراد در انتخابات ها باعث شد تا پای سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع باز و حضور برخی افراد در انتخابات فدراسیون های ورزشی را ممنوع اعلام کند.
در این میان نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر بیش از سایرن مورد توجه سازمان بازرسی قرار گرفتند به طوریکه هادی ساعی، عباس جدیدی و احمد دنیامالی اجازه حضور در انتخابات فدراسیون های تکواندو، کشتی و قایقرانی را پیدا نکردند.
البته سازمان بازرسی حضور آنها را منوط به استعفا از شورای شهر اعلام کرد اما ساعی و جدیدی این شرط را نپذیرفتند؛ دنیا مالی نیز با وجود قبول این شرط به دلیل عدم پذیرفته شدن استعفایش در شورای شهر و در شرایطی که رای اعضای مجمع را به دست آورده بود ناچار به استعفا از ریاست فدراسیون قایقرانی شد و به این ترتیب داستان حضور شورای شهری ها در انتخابات فدراسیون های ورزشی به پایان رسید.
اما داستان حضور نمایندگان مجلس سر درازی داشت و چند ماهی است که وزارت ورزش با آن دست به گریبان است.
داستان از آنجا شروع شد که دوره ریاست سید مهدی هاشمی در فدراسیون تیراندازی به پایان رسید و تاریخ برگزاری مجمع انتخابات آن اعلام شد اما نامه سازمان بازرسی و تاکید آن بر ممنوعیت حضور نمایندگان مجلس باعث شد تا انتخابات این فدراسیون لغو شود.
در این میان رفت و آمد نمایندگان مجلس به وزارت ورزش بیشتر شد و همه دنبال راه حلی قانونی برای حل این مشکل بودند.
اسرار نمایندگان بر حضورشان در فدراسیون های ورزشی از یک سو و تاکید سازمان بازرسی از سوی دیگر باعث شد تا وزارت ورزش چاره ای جز به تعویق انداختن این انتخابات برای یافتن راه حلی قانونی نداشته باشد.
استفساریه از مجلس در مقطعی به عنوان یک راه حل برای پایان دادن به این موضوع بود و وزیر ورزش بازه زمانی را برای این موضوع تعیین کرد و گفت: اگر در این زمان پاسخ استفساریه نرسد آنچه قانون تعیین می کند را انجام می دهیم.
با تمام این شرایط در روزهای اخیر اخباری مبنی بر برگزاری انتخابات فدراسیون تیراندازی به گوش می رسد و احتمالا تا پیش از آغاز ماه رمضان تکلیف این فدراسیون نیز مشخص خواهد شد اما آنچه در این روزها باز هم خبر ساز شده ثبت نام یک کاندیدای جدید از مجلس در انتخابات فدراسیون سوارکاری است.
عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در انتخابات فدراسیون سوارکاری ثبت نام کرده و معلوم نیست برای حضور در این انتخابات از کدام مرجع مجوز گرفته است البته دبیر فداسیون سوارکاری در گفت گویی اعلام کرده که این نماینده مجلس میتواند بدون داشتن مجوز یا استعفا از سمت نمایندگی مجلس در انتخابات شرکت کند.
باید دید انتخابات این فداسیون با وجود ابهامات زیادی که دارد برگزار خواهد شد یا اینکه وزارت ورزش که بارها بر تمکین به قانون تاکید داشته است در این مورد خاص هم راه حلی جز راه حل های قانونی را مد نظر قرار نیمی دهد.