آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۳۶۰
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان:

چندین کانون دانشجویی در زمینه آسیب های اجتماعی در دانشگاه کردستان فعالیت می کنند

معاون فرهنگی دانشگاه کردستان بر فعال‌سازی مدیریت اجتماعی در حوزه دانشجویان در این دانشگاه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر چندین کانون دانشجویی که در زمینه شناسایی آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کند به صورت خودجوش در دانشگاه کردستان تشکیل شده است.
چندین کانون دانشجویی در زمینه آسیب های اجتماعی در دانشگاه کردستان فعالیت می کنند

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام محمود صفی‌زاده ظهر دیروز در کارگروه اجتماعی استان کردستان که در سالن دولت استانداری کردستان برگزار شد، گفت: آسیب‌شناسی در مورد عوامل افزایش نرخ طلاق با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها باید در دستور کار کارگروه اجتماعی استان قرار گیرد.
 

وی ادامه داد: خوشبختانه اساتید توانمندی در دانشگاه‌های استان حضور دارند که می‌توانند بستر خوبی برای انجام پژوهش‌های علمی در زمینه آسیب‌ها و راهکارهای مقابله با طلاق باشند.


معاون فرهنگی دانشگاه کردستان با بیان اینکه دانشگاه کردستان آماده انجام هر نوع پژوهش در این راستاست، تصریح کرد: موضوعاتی که مدنظر کارگروه است باید به مراکز آموزشی به ویژه دانشگاه کردستان اعلام شود.


صفی‌زاده فعال‌سازی مدیریت اجتماعی دانشگاه کردستان را نیازی ضروری دانست و گفت: احصا و ارائه راهکارهای لازم برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی که دانشجویان را تهدید می‌کند از مهم‌ترین رسالت‌های این مدیریت است.


وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چندین کانون دانشجویی که در زمینه شناسایی آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کند به صورت خودجوش در دانشگاه کردستان تشکیل شده است.


معاون فرهنگی دانشگاه کردستان تغییر سبک زندگی را مهم‌ترین عامل افزایش نرخ طلاق در جامعه امروزی عنوان کرد و گفت: متاسفانه سبک زندگی سنتی اسلامی ما که برگرفته از آموزه‌های دینی و اسلامی است امروزه کاملاً فرق کرده است.


صفی‌زاده تصریح کرد: اسلام خانواده را مهم‌ترین بنیان اجتماعی می‌داند ولی متاسفانه امروزه دشمنان این کانون‌های اصلی را مورد هجمه قرار داده‌اند.


وی با بیان اینکه هجمه‌های فرهنگی دشمنان که با هدف تضعیف این پایگاه‌های اصلی اجتماعی است امروز تا حدودی تاثیرات خود را گذاشته است، افزود: وجود انسان‌های مقید و پایبند به ارزش‌های اسلامی مهم‌ترین شاخصه در پیروزی‌ها و حرکت رو به جلوی انقلاب ایران است که دشمنان با آگاهی به این مهم بنیان خانواده‌های ما را هدف قرار داده‌اند.


به گفته معاون فرهنگی دانشگاه کردستان، متاسفانه تاثیرپذیری از ضدفرهنگ‌ها موجب شده است بسیاری از ارزش‌ها و حدودها از بین برود و سبک زندگی افراد نسبت به گذشته کاملاً تغییر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار