وزارت ارتباطات به موضوعات حاشیه‌ای مانند فیلترینگ و پهنای باند توجه نکند
کد خبر:۳۳۱۳۱۵
تذکر کتبی نمایندگان مجلس به وزارت ارتباطات

وزارت ارتباطات به موضوعات حاشیه‌ای مانند فیلترینگ و پهنای باند توجه نکند

تعدادی از نمایندگان در تذکر کتبی خود به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار به کارگیری هر چه سریع‌تر شبکه‌ی ملی اطلاعات شدند و در عدم توجه این وزارت‌خانه به موضوعات فرعی چون رفع فیلترینگ و پهنای باند تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در نشست علنی امروز مجلس، حسین سبحانی نیا عضو هیأت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد و وزارت ارتباطات جزو وزارت‌خانه‌هایی بود که امروز تذکر کتبی گرفت.
 
کریمی قدوسی، کائیدی، پژمان‌فر، کوثری، حسینی، آلیا، موسوی‌نژاد، حسینیان و بذرپاش جزو نمایندگانی بودند که به وزارت ارتباطات تذکر کتبی دادند.
 
در تذکر کتبی نمایندگان مجلس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواسته شده است تا در به کارگیری هر چه سریع‌تر شبکه‌ی ملی اطلاعات اهتمام ورزد و به موضوعات فرعی چون رفع فیلترینگ و پهنای باند توجه نکند.
پربازدیدترین آخرین اخبار