کد خبر:۳۳۵۷۸۵
ستاری خبر داد

تخصیص معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری گفت: در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اصلاحات بسیار خوبی انجام و تفکر جدیدی ایجاد شده است.
تخصیص معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی به اهمیت ایجاد تفکر جدید در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت : اگر بخواهیم به اهدافی که در قانون حمایت از اقتصاد دانش بنیان پیش‌بینی شده برسیم و آن‌ها را عملی کنیم، باید با فرهنگ سازی و ترویج درست، این نگاه در کشور ایجاد شود.

 

وی افزود: به هر حال کشوری که اقتصاد مبتنی بر سرمایه‌های نفتی داشته و تا دیروز کار خود را با فروش نفت خام و مواد معدنی انجام می‌داده، نیازمند تفکرات جدیدی برای تغییر است. برای پذیرش این حقیقت که پژوهش درآمدزاست نیازمند آن هستیم که نهادهای دولت با ما همراه شوند. وزارت تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی با شرکت‌های تابعه‌ معظم خود مانند شستا و تامین اجتماعی که سهم قابل توجهی از اقتصاد کشور دارند،‌ از مهم‌ترین این نهادهاست و می‌تواند در تحقق این امر کمک کند.

 

دبیر هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حمایت از شرکت‌ها دانش بنیان ابراز کرد: تخصیص تسهیلات معافیت‌های مالیاتی، و تشویق‌ها از سوی این معاونت در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد تا به سمت و سوی اقتصاد دانش بنیان سوق پیدا کنند.

 

ستاری امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را زمینه ورود به عرصه‌ تحقق اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه حمایت از شرکت چ‌های دانش بنیان اصلاحات بسیار خوبی انجام و تفکر جدیدی ایجاد شده است. تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و وزارت تعاون در راستای ورود به این تفکر است و بخشی از این تفاهمنامه در راستای صندوق‌های ریسک‌پذیر (vc) و ایجاد مراکز نوآوری و بخش های دیگر آن در دست گرفتن بازار برای شرکت‌های دانش بنیان در سطح داخلی و خارجی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار